Sommarjobb, Medicinsk sekreterare, Länssjukhuset

Länssjukhuset i Kalmar söker Sommarjobb, Medicinsk sekreterare, Länssjukhuset. Välkommen med din ansökan senast den 31 mars.

Vi erbjuder

Hos oss blir du väl omhändertagen. Vi arbetar utifrån ett öppet, engagerat och kunnigt medarbetarskap för att kunna erbjuda den bästa vården med patienten i fokus. Hos oss får du utvecklas och aktivt bidra till att utveckla verksamheten, arbeta med kompetenta och engagerade medarbetare som är stolta över sin arbetsplats, ta ansvar för att nå goda resultat, arbeta med moderna metoder och delta i vårt förbättringsarbete - Varje dag lite bättre.

Vi erbjuder ett omväxlande arbete där du bland annat kommer att arbeta med patientdokumentation, journal- och remisshantering samt att ta emot patienter i receptionen.

Vi välkomnar dig som vill arbeta både hela men också en kortare period över sommaren på Länssjukhuset i Kalmar.

Vi söker

Vi söker dig som är utbildad medicinsk sekreterare, läkarsekreterar-/vårdadministratörsutbildning. Det är meriterade med tidigare erfarenhet inom hälso- och sjukvård. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Är du under pågående utbildning till medicinsk sekreterare finns det möjlighet att arbeta som kanslist, de tjänsterna söker du under sommarjobb kanslist. Kontakta oss gärna vid frågor.

Vår arbetsplats

Länssjukhuset i Kalmar är en del av Region Kalmar län och arbetar för ett friskare, tryggare och rikare liv. Med stort engagemang, bred kompetens och hög specialisering erbjuder vi god vård och hög patientsäkerhet till länets invånare. Sjukhuset har moderna lokaler och ligger centralt, endast ett stenkast från Kalmarsund. Vi satsar på systematisk utveckling och förbättring. Hos oss arbetar runt 2 200 personer med ett meningsfullt och utvecklande arbete - Varje dag!

Det finns möjlighet till placeringar vid olika enheter på Länssjukshuset, ange i din ansökan vilken/vilka kliniker du är intresserad av att arbeta vid.

Välkommen med din ansökan!

Läs mer om Region Kalmar län som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:

HSF LSK:2019:3

Placering/enhet:

Länssjukhuset i Kalmar

Antal platser:

5

Anställningsform:

Vikariat

Anställningstid:

Heltid

Sysselsättningsgrad:

Vikariat

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2019-03-31

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.

Upplysning om tjänsten

Carl Wyckman

Facklig företrädare Vision

0491-782416
Upplysning om tjänsten

Marie Stenbergh

HR-konsult

0480-81406

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0480-841 59

Kontorstid mån-fre kl. 08:00-17:00

Om du får problem med att bifoga filer och inte kan skicka in din ansökan, skicka ansökan till supportmailen. Ange tjänstens referensnummer och bifoga filerna.

Vanliga frågor
Uppdaterad 1 april 2019 Lämna synpunkter på innehållet