Hoppa till innehåll
Region Kalmar Läns Logotyp

Sommarjobb måltidsvärd

Regionservice

Vi erbjuder

Hos oss får du möjlighet att, tillsammans med dina kollegor, ansvara för att servera välsmakade måltider utifrån patienter och kunders behov. Tillsammans serverar ni, på ett engagerat vis, den bästa sjukhusmaten till våra gäster, varje måltid – varje dag. 

I arbetet som köksbiträde på avdelning ansvarar du för att rätt kost når rätt patient på sjukhusets olika avdelningar. Du serverar dagens samtliga måltider till inneliggande patienter, bereder mellanmål, utför egenkontroll samt för- och efterarbete i samband med måltid. 

Vi söker

Är du ett köksbiträde som är engagerad, flexibel och noggrann och tycker om att möta människor? Då är du den vi söker!

Du ska ha ett genuint intresse för mat och människor för att trivas i vår verksamhet. Du är bra på att skapa och vårda relationer med ett serviceinriktat förhållningssätt. Din samarbetsförmåga är god och för dig är det angeläget att ha ett bra bemötande. Noggrannhet och organisationsförmåga är viktiga delar som du har med dig.

Krav för tjänsten är att du har en treårig gymnasieutbildning inom restaurang och storhushåll alternativ annan utbildning/erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Dokumenterad erfarenhet av arbete som köksbiträde, god datorvana samt erfarenhet av egenkontrollsarbete.

Vår arbetsplats

Vår kostverksamhet ansvarar för hela måltidskedjan, från att maten tillagas i köken, till att den serveras till patienterna på avdelningarna och till besökare i restauranger och caféer. Enligt landets patienter serverar vi Sveriges bästa sjukhusmat, vilket vi är mycket stolta över. 

Tillsammans erbjuder vi den bästa sjukhusmaten till våra gäster, varje måltid - varje dag.

Med hjärtat på rätt ställe och med en omhändertagande inställning erbjuds du här en möjlighet att göra skillnad för patienter genom att inspirera till god aptit och snabbare tillfrisknande.

Dina arbetstider kommer att variera då du arbetar efter ett schema som inkluderar helgtjänstgöring.

Vi är en del av Regionservice, som består av 500 medarbetare från flera olika yrkesgrupper med specialkompetens inom olika områden. Tillsammans ansvarar, utför och utvecklar vi servicetjänster för Region Kalmar läns verksamheter.
Vi och våra 7 000 kollegor på Region Kalmar län jobbar för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Region Kalmar län erbjuder alla medarbetare en anställning på 100%. Om du arbetar deltid men önskar arbeta heltid kan utökning av tjänst erbjudas vid annan arbetsplats.

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Om tjänsten

Referensnummer:

2023/939

Placering/enhet:

Regionservice

Antal platser:

10

Anställningsform:

Sommarjobb/Säsongsanställning

Anställningstid:

Tidsbegränsad

Sysselsättningsgrad:

Heltid/Deltid Heltid eller deltid enligt överenskommelse. Region Kalmar län erbjuder alla medarbetare en anställning på 100%. Önskar du arbeta heltid kan utökning av tjänst erbjudas vid annan arbetsplats.

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2024-02-28
Upplysning om tjänsten

Emeli Svensson Sandin,1:a linjens chef måltidsvärd

0480-448155

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30