Hoppa till innehåll
Region Kalmar Läns Logotyp

Sommarjobb kanslist barn- och ungdomspsykiatrin

Psykiatriförvaltningen

Vi erbjuder

Som kanslist hos oss arbetar du främst med journalskrivning. Även receptionsarbete och andra administrativa arbetsuppgifter kan ingå i rollen. Vi använder journalsystemet Cosmic.

Tjänsten är ett vikariat från början av juni till slutet av augusti. Start- och slutdatum bestäms efter överenskommelse. Arbetstiden är dagtid måndag till fredag.

Vi söker

Vi söker dig som har ett gott bemötande, är serviceinriktad och har förmåga att arbeta självständigt. Samarbetsförmåga är mycket viktigt i rollen då du kommer att arbeta i team med övriga professioner i verksamheten. 

Ett krav är att du har läst minst 1 år på utbildningen till medicinsk sekreterare.

Tjänsten kräver också att du har goda kunskaper i svenska språket och medicinsk terminologi samt goda IT-kunskaper. Vi ser gärna att du även har kunskap i journalsystemet Cosmic.

Vår arbetsplats

Barn- och ungdomspsykiatrin, BUP, i Kalmar län har mottagningar i Västervik, Kalmar och Oskarshamn. På mottagningen i Västervik är vi cirka 25 medarbetare som under ett år möter ungefär 1200 barn, ungdomar och deras familjer. Mottagningen ligger centralt med gångavstånd till buss- och tågförbindelser.

Vi ingår i psykiatriförvaltningen i Region Kalmar län. Inom förvaltningen arbetar totalt 600 medarbetare med specialistpsykiatrisk vård för vuxna, barn- och ungdomar, rättspsykiatrisk vård samt rehabiliteringvård. Vi arbetar utifrån visionen: En specialistpsykiatri i framkant.

Region Kalmar län ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling.

Vi är över 7 000 medarbetare som alla jobbar tillsammans för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Hos oss får du många förmåner och ett av Sveriges bästa kollektivavtal. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete – varje dag.Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Region Kalmar län erbjuder alla medarbetare en anställning på 100%. Om du arbetar deltid men önskar arbeta heltid kan utökning av tjänst erbjudas vid annan arbetsplats.

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Om tjänsten

Referensnummer:

2023/957

Placering/enhet:

Psykiatriförvaltningen

Anställningsform:

Visstidsanställning (kortare än 3 månader)

Anställningstid:

Tidsbegränsad

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100%

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2024-03-31
Upplysning om tjänsten

Maja Thulin, avdelningschef

0490-86428

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30