Hoppa till innehåll
Region Kalmar Läns Logotyp

Sommarjobb dietiststuderande

Länssjukhuset i Kalmar

Välkommen till dietistmottagningen! Vi erbjuder dig ett meningsfullt arbete i en stimulerande och omväxlande miljö. Du kommer att stötta mottagningens dietister med administrativa uppgifter, vara mottagningens ansikte utåt samt ta emot telefonsamtal från våra patienter och vårdpersonal. 

Om dig

Vi söker främst dig som studerar till dietist men även dig som studerar till arbetsterapeut, fysioterapeut eller liknande. Du trivs med att arbeta såväl självständigt som i team och har god samarbetsförmåga. Du har ett prestigelöst förhållningssätt, är serviceinriktad i kontakten med patienter och kollegor och har god förmåga att prioritera dina arbetsuppgifter. Kunskaper i journalsystemet Cosmic är meriterande. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Urval sker löpande och tillsättning kan komma att ske innan ansökningstiden gått ut. Välkommen med din ansökan!

Din framtida arbetsplats

Rehab Söder har som uppdrag att erbjuda medborgarna i södra Kalmar län rehabiliterande insatser på såväl specialist- som primärvårdsnivå. Med stort engagemang och bred kompetens erbjuder vi god vård och hög patientsäkerhet.

På Dietistmottagningen arbetar tretton dietister, en administrativ assistent och en avdelningschef/dietist. Vi arbetar med insatser till barn och vuxna inom öppen-, sluten- och specialistsjukvården.

Vi är en del av Länssjukhuset i Kalmar, där 2300 personer arbetar för att erbjuda god vård och hög patientsäkerhet till länets invånare. Våra medarbetares ständiga utvecklingsarbete gör att vi når goda resultat i flera olika nationella mätningar. Sjukhuset har moderna lokaler och ligger nära Kalmar centrum och Kalmarsund. Länssjukhuset i Kalmar är ett av Sveriges 20 länssjukhus och Region Kalmar läns största arbetsplats. Sjukhuset är tillräckligt stort för att ha de flesta specialiteter representerade samtidigt som det är tillräckligt litet för en bra och personlig kontakt över klinikgränserna. Tack vare engagerade och kunniga medarbetare har vi under lång tid visat upp goda nationella resultat – detta är vi stolta över! Vår arbetsmiljö kännetecknas av arbetsglädje, delaktighet, öppenhet och trygghet.
Vi är 7000 medarbetare i Region Kalmar län som ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Tillsammans arbetar vi för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Välkommen att bli en av oss!Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Region Kalmar län erbjuder alla medarbetare en anställning på 100%. Om du arbetar deltid men önskar arbeta heltid kan utökning av tjänst erbjudas vid annan arbetsplats.

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Om tjänsten

Referensnummer:

2024/260

Placering/enhet:

Länssjukhuset i Kalmar

Anställningsform:

Visstidsanställning (kortare än 3 månader)

Anställningstid:

Tidsbegränsad

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100%

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2024-04-30
Upplysning om tjänsten

Marie Danielsson, Avdelningschef

010-3581548

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30