Hoppa till innehåll
Region Kalmar Läns Logotyp

Sjuksköterska/Distriktssköterska Blomstermåla Hälsocentral

Primärvårdsförvaltningen

Vi erbjuder

Är du intresserad av ett givande och spännande arbete som sjuksköterska/distriktssköterska på Blomstermåla Hälsocentral? Hos oss får du ett omväxlande, spännande arbete på en trevlig arbetsplats. 

På Blomstermåla hälsocentral arbetar olika yrkeskategorier nära varandra och samarbete är en självklar del i vårt patientarbete. Vi har en bra gemenskap, korta beslutsvägar och arbetar ständigt med att förbättra vår verksamhet så att den ska vara anpassad till våra patienters behov och fungera bra för oss som arbetar här. Arbetsmiljön är i fokus för våra patienters bästa, och stor hänsyn tas till medarbetarnas önskemål!

Vi erbjuder stora möjligheter till egen utveckling, stort inflytande och delaktighet i verksamheten. Utöver det ges du flexibla arbetsförutsättningar för att främja balansen mellan yrkesliv och privatliv. Vi bryr oss om våra anställda och genom anställning i Regionen Kalmar län får du exempelvis tillgång till en rad förmåner såsom friskvårdsbidrag, en god löneutveckling, flexibel tjänstgöringsgrad med mera.

Vi söker

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, gärna vidareutbildad till distriktssköterska. Önskemål om erfarenhet av medicinska bedömningar samt en vana att arbeta i team. Dessutom vill vi att du är en flexibel och hjälpsam kollega. Du har mycket god förmåga att arbeta i team samtidigt som du har förmåga att arbeta självständigt och driva ditt arbete framåt. Du trivs med att ge god service till både kollegor och patienter och känner dig bekväm i din kontakt med patienterna.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och ser gärna att du har lätt för att samarbeta, är prestigelös och sätter patienten i centrum. 

Rekrytering, urval och intervjuer sker löpande, skicka in din ansökan idag!

Vår arbetsplats

Blomstermåla Hälsocentral är en liten familjär hälsocentral i Mönsterås kommun. Vi befinner oss mitt ibland våra patienter i samhället, vi känner dem, har ett högt förtroende och vi ordnar för patientens bästa. Vår arbetsplats är väl inarbetad och med ett välfungerande samarbete mellan yrkesgrupperna som en förutsättning för en god och nära vård. Blomstermåla har goda kommunikationer och pendlingsavstånd både till Oskarshamn och Kalmar.

Vi är en del av Primärvårdsförvaltningen, som erbjuder hälso- och sjukvård till hela Kalmar län. Vi finns både i större städer och på mindre orter. Med allmänmedicin som vår utgångspunkt ser vi människan i ett helhetsperspektiv och arbetar för att främja hälsa i alla möten.
Primärvårdsförvaltningen är en del av Region Kalmar län. Tillsammans är vi 7 000 medarbetare som jobbar för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.


Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Region Kalmar län erbjuder alla medarbetare en anställning på 100%. Om du arbetar deltid men önskar arbeta heltid kan utökning av tjänst erbjudas vid annan arbetsplats.

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Om tjänsten

Referensnummer:

2024/123

Placering/enhet:

Primärvårdsförvaltningen

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100%

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2024-02-29
Upplysning om tjänsten

Maria Persson, Verksamhetschef

0499-20565
Upplysning om tjänsten

Mari Eklind, Vårdförbundet

0492-17855

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30