Hoppa till innehåll
Region Kalmar Läns Logotyp

Sjuksköterska Vuxenpsykiatrisk akutmottagning & heldygnsvård

Psykiatriförvaltningen

Vi erbjuder

Som sjuksköterska på psykiatrisk akutmottagning och inom heldygnsvården arbetar du självständigt och tillsammans med teamet med medicinhantering, psykiatrisk omvårdnad och bedömning, stödjande samtal och dokumentation. Hos oss möter du patienter med varierande behov, allt från kortvariga akuta insatser till mer långsiktiga medicinska- och behandlingsmässiga insatser. Vi har två allmänpsykiatriska avdelningar och en psykiatrisk intensivvårdsavdelning med sammanlagt 37 vårdplatser samt en psykiatrisk akutmottagning.

Du får möjlighet att arbeta i helt nybyggda lokaler som är väl anpassade efter vår verksamhet och våra patienters behov. Specialistpsykiatrins alla verksamheter finns samlade i det nybyggda psykiatrihuset vilket ger mycket goda möjligheter till utveckling och samverkan. Vi har ljusa, rymliga personalutrymmen med utsikt över Kalmarsund och Öland.  

Arbetet är förlagt dagtid, kväll och helg. Möjlighet till förläggning av arbetstid till natt finns. Vi strävar efter att anpassa arbetstiderna efter individuella behov och önskemål.

Hos oss erbjuds du kontinuerlig handledning och kompetensutveckling. Vi har förmåner som flextid, friskvårdsbidrag och extra semesterdagar när du har fyllt 40 år och 50 år. 

Vi söker

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med intresse för psykiatri. Specialistutbildning i psykiatri och/eller erfarenhet av psykiatriskt arbete är meriterande.

Då du kommer att arbeta med patienter i utsatta situationer krävs att du har ett respektfullt bemötande och professionellt förhållningssätt samt förmåga att skapa förtroendefulla relationer.

Du har god samarbetsförmåga och trivs med att arbeta i team. Tillsammans med teamet är du med och bidrar till ett gott arbetsklimat. 

Rollen kräver att du är flexibel i ditt arbetssätt och trivs med ett omväxlande arbete.

Vi genomför urval och intervjuer löpande så skicka din ansökan redan idag!

Vår arbetsplats

Vuxenpsykiatri Söder omfattar länets sex södra kommuner. Vi har öppenvård i Kalmar, Nybro och Emmaboda och heldygnsvård i Kalmar med 37 vårdplatser. Verksamheten består av ca 220 medarbetare. Vi har nyligen flyttat in i nybyggda, ändamålsenliga lokaler vid Länssjukhuset i Kalmar.

Vi ingår i psykiatriförvaltningen i Region Kalmar län. Inom förvaltningen arbetar totalt 600 medarbetare med specialistpsykiatrisk vård för vuxna, barn- och ungdomar, rättspsykiatrisk vård samt rehabiliteringvård. Vi arbetar utifrån visionen: En specialistpsykiatri i framkant.

Region Kalmar län ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling.

Vi är över 7 000 medarbetare som alla jobbar tillsammans för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Hos oss får du många förmåner och ett av Sveriges bästa kollektivavtal. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete – varje dag.Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Region Kalmar län erbjuder alla medarbetare en anställning på 100%. Om du arbetar deltid men önskar arbeta heltid kan utökning av tjänst erbjudas vid annan arbetsplats.

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Om tjänsten

Referensnummer:

2024/92

Placering/enhet:

Psykiatriförvaltningen

Antal platser:

2

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100%

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2024-03-31
Upplysning om tjänsten

Jonas Andersson, Avdelningschef

0480-81182
Upplysning om tjänsten

Joakim Jonsson, Avdelningschef

0480-83130
Upplysning om tjänsten

Björn Göransson, Avdelningschef

0480-84246
Upplysning om tjänsten

Kristina Råberg Larsen, Vårdförbundet

0480-84780

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30