Hoppa till innehåll
Region Kalmar Läns Logotyp

Sjuksköterska Vimmerby hälsocentral

Primärvårdsförvaltningen

Vi är en arbetsplats som drivs av att vilja utveckla vår verksamhet till det bättre. Vår arbetsplats präglas av en varm och inkluderande atmosfär där samarbete och ömsesidig respekt står i fokus. Som sjuksköterska hos oss får du möjlighet att växa inom primärvården och arbeta med flera olika arbetsuppgifter som telefonrådgivning, digitala kontaktvägar och mottagningsarbete. Vi strävar efter att se och utveckla det friska hos våra patienter.

Om dig

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, gärna med vidareutbildning som distriktssköterska. För att passa i rollen ser vi gärna att du har en förmåga att sätta dig in i patientens situation, samtidigt som du är trygg i dina medicinska bedömningar. Vi värnar om ett professionellt bemötande och du behöver kunna behålla lugnet i stressade situationer. Vi söker dig som är strukturerad och självständig samtidigt som du har en god samarbetsförmåga och kan se helheten kring både patient och verksamhet. Som person är du trygg och stabil. 

Arbetstiderna är förlagda dagtid, måndag till fredag samt tjänstgöring på primärvårdsjouren var 8:e helg.

Din framtida arbetsplats

Vimmerby hälsocentral är den största hälsocentralen i Region Kalmar län och har en stor variation i vårt patientunderlag. Tillsammans är vi 70 medarbetare som arbetare för att ge en trygg och säker vård med hög kvalitet till våra ca 15 400 listade patienter. Du får möjlighet att vara med i olika förbättringsarbeten för att utveckla såväl vården som arbetsplatsen. Hos oss gör du stor skillnad för länets invånare och bidrar varje dag till ett meningsfullt arbete. 

Vi är en del av Primärvårdsförvaltningen som erbjuder hälso- och sjukvård i hela Kalmar län. Vi finns både i större städer och på mindre orter. Tillsammans är vi cirka 900 medarbetare som jobbar med att främja hälsa i alla möten.

Region Kalmar län ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi är över 7 000 medarbetare som alla jobbar tillsammans för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Hos oss får du många förmåner och ett av Sveriges bästa kollektivavtal. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete – varje dag.

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Region Kalmar län erbjuder alla medarbetare en anställning på 100%. Om du arbetar deltid men önskar arbeta heltid kan utökning av tjänst erbjudas vid annan arbetsplats.

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Om tjänsten

Referensnummer:

2024/246

Placering/enhet:

Primärvårdsförvaltningen

Antal platser:

2

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2024-04-21
Upplysning om tjänsten

Diana Lagesson

010-3587767
Upplysning om tjänsten

Maud Abenius Svensson, Vårdförbundet

010-3580000

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30