Hoppa till innehåll
Region Kalmar Läns Logotyp

Sjuksköterska till Mörlunda HC

Primärvårdsförvaltningen

Vi erbjuder

Mörlunda hälsocentral är en arbetsplats där du gör stor skillnad för både människor och samhället. Vill du vara med och bidra till bättre livskvalité och god hälsa för länets invånare? Då ser vi på Mörlunda hälsocentral fram emot att träffa dig som är sjuksköterska alternativt vidareutbildad distriktssköterska.

På Mörlunda hälsocentral arbetar våra olika yrkeskategorier nära varandra och samarbetet mellan oss är en självklar del i vårt patientarbete. Vi erbjuder dig ett utvecklande, varierande och roligt arbete. 

Som sjuksköterska/distriktssköterska arbetar du främst med mottagningsarbete, rådgivning och bedömning per telefon, digitala vårdmöten och vid patientbesök. I din yrkesroll erbjuds kompetensutveckling och regelbundna yrkesträffar. Vi arbetar fortlöpande med att utveckla och implementera nya arbetssätt med syfte att förbättra verksamheten, varje-dag-lite-bättre. Arbetstiden är förlagd måndag till fredag. Arbete på jourcentral under kvällar och helger kan ingå i tjänstgöringen. 

Vi söker

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska eller vidareutbildad till distriktssköterska. Vi ser att du har god samarbetsförmåga och trivs att arbeta i team med andra yrkesgrupper. Du är trygg i din yrkesroll och har förmåga att arbeta självständigt. Du har god förmåga att möta människor med respekt och skapa förtroende hos patienter och närstående. Vi ser också att du är positiv, har en förmåga att lyssna in och samtidigt vara tydlig i din kommunikation. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vi rekryterar löpande, välkommen med din ansökan!

Vår arbetsplats

Mörlunda Hälsocentral har ca 3000 listade patienter. Vi är en liten familjär hälsocentral med en trygg personalgrupp som sätter stort värde i mötet med patienten. Hos oss arbetar läkare, sjuksköterskor, distriktssköterskor, undersköterskor, medicinsk sekreterare och kurator. Barnhälsovård finns hos närliggande hälsocentral. Apotek finns i samma lokaler. Hälsocentralen är belägen centralt med promenadavstånd till kollektivtrafik.

Mörlunda är en levande landsbygd, med skogar, sjöar och öppna landskap. Här finns möjlighet att utöva många olika aktiviteter året runt, följa traktens speedwaylag, eller några mil bort besöka smålandskusten med sitt rika skärgårdsliv.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi är en del av Primärvårdsförvaltningen som erbjuder hälso- och sjukvård i hela Kalmar län. Vi finns både i större städer och på mindre orter. Tillsammans är vi cirka 900 medarbetare som jobbar med att främja hälsa i alla möten.

Region Kalmar län ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling.

Vi är över 7 000 medarbetare som alla jobbar tillsammans för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Hos oss får du många förmåner och ett av Sveriges bästa kollektivavtal. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete – varje dag.

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Region Kalmar län erbjuder alla medarbetare en anställning på 100%. Om du arbetar deltid men önskar arbeta heltid kan utökning av tjänst erbjudas vid annan arbetsplats.

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Om tjänsten

Referensnummer:

2024/104

Placering/enhet:

Primärvårdsförvaltningen

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100 %

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2024-03-15
Upplysning om tjänsten

Helen Mattsson, Verksamhetschef

0495-23997
Upplysning om tjänsten

Anne-Charlotte Johansson, Vårdförbundet

0495-23973

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30