Sjuksköterska, Ortopedkliniken

Länssjukhuset i Kalmar

Vi erbjuder

Vi på ortopedavdelningen på Länssjukhuset i Kalmar söker nu dig som är sjuksköterska och vill arbeta i en mångsidig, positiv och utvecklande verksamhet. Tillsammans med undersköterskor, läkare, fysioterapeut och arbetsterapeut ger vi en högklassig och professionell vård till patienterna och skapar bästa möjliga förutsättning för dem att både tillfriskna och rehabilitera. Hos oss har du som sjuksköterska potential att utveckla din mångsidighet genom arbete med flera olika patientgrupper som ger en bred kunskap om olika skador och sjukdomar och flera områden att vidareutvecklas inom. Detta ger många nya perspektiv och utveckling i din roll som sjuksköterska. Ansvaret i arbetet växer också med möjligheten till att handleda egna studenter, auskultation och gå på läkarledda föreläsningar angående ortopedi och förbättringsarbeten.

Vi arbetar med positiv vård och snabba vårdförlopp där blandningen mellan den akuta och planerade verksamheten ger en spännande variation i arbetet.

Rekrytering sker löpande, så tveka inte att söka redan nu!

Vi söker

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska eller tar examen i sommar. Erfarenhet av ortopedi är meriterande. Vi söker dig som är driven och engagerad inom ditt sjuksköterskeyrke. Du tar initiativ till förbättringsarbete och vidareutveckling, både av dig själv, kollegor och verksamheten. Vi ser att du kan och vill samarbeta och skapa god kontakt med flera olika professioner för att tillsammans uppnå gemensamma mål. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vår arbetsplats

Ortopedkliniken på Länssjukhuset i Kalmar är länets största ortopedklinik. Vi har ett länsövergripande ansvar för ryggkirurgi och fotkirurgisk ortopedi. Inom vår verksamhet ligger tyngden på den akuta kirurgin, en verksamhet som pågår dygnet runt. Två tredjedelar av våra vårdplatser är vikta för akut verksamhet. På kliniken arbetar cirka 100 medarbetare tillsammans. Medarbetargruppen består av läkare, sjuksköterskor, medicinska sekreterare, undersköterskor och gipstekniker. Dagligen bedrivs även ett välfungerande samarbete med fysioterapeuter och arbetsterapeuter.

Vi är en del av Länssjukhuset i Kalmar, där 2300 personer arbetar för att erbjuda god vård och hög patientsäkerhet till länets invånare. Våra medarbetares ständiga utvecklingsarbete gör att vi når goda resultat i flera olika nationella mätningar. Sjukhuset har moderna lokaler och ligger nära Kalmar centrum och Kalmarsund. Länssjukhuset i Kalmar är ett av Sveriges 20 länssjukhus och Region Kalmar läns största arbetsplats. Sjukhuset är tillräckligt stort för att ha de flesta specialiteter representerade samtidigt som det är tillräckligt litet för en bra och personlig kontakt över klinikgränserna. Tack vare engagerade och kunniga medarbetare har vi under lång tid visat upp goda nationella resultat – detta är vi stolta över! Vår arbetsmiljö kännetecknas av arbetsglädje, delaktighet, öppenhet och trygghet.
Vi är 7000 medarbetare i Region Kalmar län som ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Tillsammans arbetar vi för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Välkommen att bli en av oss!

Mångfald på arbetsplatsen:


Region Kalmar län jobbar för allas lika rättigheter och möjligheter, både som arbetsgivare och tjänsteleverantör. Vi vet att mångfald bland våra medarbetare är en styrka. Vi ber alla som söker arbete hos Regionen att fylla i ett mångfaldsformulär. Uppgifterna används för att följa upp hur väl vi lyckas i vårt mångfaldsarbete och i vilken utsträckning vårt arbetssätt uppmuntrar personer med olika bakgrund att söka jobb hos oss. Uppgifterna samlas in, lagras och bearbetas av Linnéuniversitetet, d.v.s. utanför Region Kalmar läns ansökningssystem. Uppgifterna är anonyma och kan inte kopplas till din jobbansökan och används inte i rekryteringen. Du kan välja att inte besvara frågorna eller att endast besvara en del av frågorna. Insamlandet av personuppgifterna sker i enlighet med den allmänna dataskyddsförordningen (GDPR).

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Om tjänsten

Referensnummer:

2021/360

Placering/enhet:

Länssjukhuset i Kalmar

Antal platser:

2

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100 %

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2021-05-23
Upplysning om tjänsten

Merima Hodzic, Avdelningschef

0480-448264
Upplysning om tjänsten

Rebecca Hedfors, Vårdförbundet

0480-81225

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30