Hoppa till innehåll
Region Kalmar Läns Logotyp

Sjuksköterska öppenvårdsmottagning - LARO

Psykiatriförvaltningen

Vi erbjuder

Söker du ett varierat och utvecklande arbete med stora möjligheter till kompetensutveckling och fördjupade kunskaper? Nu finns det en plats för dig i vårt kunniga team för läkemedelsassisterad behandling vid opioidberoende (LARO) på psykiatrisk öppenvårdsmottagning i Kalmar. Hos oss möter du patienter med opioidberoende där psykiatrisk samsjuklighet oftast ingår. Det är människor i olika åldrar, livssituationer och med olika behov av stöd och behandling. Du kommer självständigt och i ett team av medicinska sekreterare, kuratorer, psykoterapeuter och läkare att arbeta med utredning, behandling och uppföljning. Samverkan med närstående, socialtjänst, kriminalvård, frivård, försäkringskassa och arbetsförmedling är en viktig del i arbetet för att tillgodose patienternas behov.

Som medarbetare hos oss erbjuds du fortbildning och handledning inom beroendevård och psykiatri. Du kommer att arbeta i helt nybyggda lokaler där specialistpsykiatrins verksamheter finns samlade. Detta ger goda förutsättningar för utveckling och samverkan.

Vi har förmåner som flextid, friskvårdsbidrag samt extra semesterdagar när du har fyllt 40 år och 50 år. 

Vi söker

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, gärna med specialistutbildning i psykiatri och med erfarenhet från psykiatri, behandlingshem, kriminalvård eller liknande verksamheter.

Som person ser vi gärna att du har en god samarbetsförmåga, är tydlig och kommunikativ samt har kunskapen och verktygen för att kunna ge patienter ett lågaffektivt bemötande. Trygg, självständig och bra på att skapa goda relationer - det är dina styrkor. Du trivs med omväxling och är flexibel i ditt arbetssätt.

Rekryteringsarbetet pågår under ansökningstiden, så skicka din ansökan redan idag!

Vår arbetsplats

Vuxenpsykiatri Söder omfattar länets sex södra kommuner. Öppenvård finns i Kalmar, Nybro och Emmaboda. Heldygnsvård med 37 vårdplatser finns i Kalmar. Verksamheten består av ca 220 medarbetare.

Vi ingår i psykiatriförvaltningen i Region Kalmar län. Inom förvaltningen arbetar totalt 600 medarbetare med specialistpsykiatrisk vård för vuxna, barn- och ungdomar, rättspsykiatrisk vård samt rehabiliteringvård. Vi arbetar utifrån visionen: En specialistpsykiatri i framkant.

Region Kalmar län ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling.

Vi är över 7 000 medarbetare som alla jobbar tillsammans för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Hos oss får du många förmåner och ett av Sveriges bästa kollektivavtal. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete – varje dag.Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Region Kalmar län erbjuder alla medarbetare en anställning på 100%. Om du arbetar deltid men önskar arbeta heltid kan utökning av tjänst erbjudas vid annan arbetsplats.

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Om tjänsten

Referensnummer:

2024/115

Placering/enhet:

Psykiatriförvaltningen

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100%

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2024-03-10
Upplysning om tjänsten

Frida Össmar, Avdelningschef

0480-448180

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30