Hoppa till innehåll
Region Kalmar Läns Logotyp

Sjuksköterska öppenvården Vuxenpsykiatri söder

Psykiatriförvaltningen

Vill du jobba inom en verksamhet med engagerade kollegor och ett starkt teamarbete? Vi erbjuder dig ett spännande och omväxlande arbete inom den specialistpsykiatriska öppenvården. Vårt upptagningsområde är Kalmar, Torsås, Mörbylånga, Borgholm, Nybro och Emmaboda. Som sjuksköterska hos oss kommer du ingå i ett tvärprofessionellt team med läkare, kuratorer, psykologer, skötare och medicinsk sekreterare. Du kommer självständigt och i teamet arbeta huvudsakligen med mottagningsarbete, men vi arbetar även uppsökande för att tillgodose våra patienters behov. Du kommer att möta människor i olika skeden i livet, på olika platser inom vårt upptagningsområde. I din roll är samverkan med andra enheter och vårdgrannar en viktig del i arbetet.

I tjänsten erbjuds du handledning och kompetensutveckling. Vi har förmåner som flextid, friskvårdsbidrag och extra semesterdagar när du har fyllt 40 år och 50 år. 

Om dig

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med erfarenhet inom psykiatri, gärna med specialistutbildning inom psykiatri. Som person ser vi gärna att du har en god samarbetsförmåga, är tydlig och kommunikativ. Trygg, självständig och bra på att skapa goda relationer - det är dina styrkor. Du trivs med omväxling och är flexibel i ditt arbetssätt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Rekryteringsarbetet pågår under ansökningstiden, så skicka din ansökan redan idag!

Din framtida arbetsplats

Vuxenpsykiatri Söder omfattar länets sex södra kommuner. Verksamheten består av ca 220 medarbetare. Vi har nyligen flyttat in i nybyggda, ändamålsenliga lokaler vid Länssjukhuset i Kalmar.

Vi ingår i psykiatriförvaltningen i Region Kalmar län. Inom förvaltningen arbetar totalt 600 medarbetare med specialistpsykiatrisk vård för vuxna, barn- och ungdomar, rättspsykiatrisk vård samt rehabiliteringvård. Vi arbetar utifrån visionen: En specialistpsykiatri i framkant.

Region Kalmar län ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling.

Vi är över 7 000 medarbetare som alla jobbar tillsammans för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Hos oss får du många förmåner och ett av Sveriges bästa kollektivavtal. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete – varje dag.Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Region Kalmar län erbjuder alla medarbetare en anställning på 100%. Om du arbetar deltid men önskar arbeta heltid kan utökning av tjänst erbjudas vid annan arbetsplats.

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Om tjänsten

Referensnummer:

2024/253

Placering/enhet:

Psykiatriförvaltningen

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 40 tim/v

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2024-04-07
Upplysning om tjänsten

Frida Össmar, Enhetschef

010-3588180
Upplysning om tjänsten

Anton Gustafsson, Enhetschef

010-3581547

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30