Sjuksköterska medicinmottagningen

Medicinmottagning

Vi erbjuder

Nu söker vi en ny kollega till medicinmottagningen i Oskarshamn. Vi erbjuder ett stimulerande, utvecklande och flexibelt arbete med stora möjligheter till fördjupad kunskap och ökat ansvar. Här välkomnas du till en arbetsgrupp med stor kompetens, erfarenhet, engagemang och arbetsglädje. Hos oss arbetar sjuksköterskor, undersköterskor, biomedicinska analytiker, läkare och medicinska sekreterare tvärfunktionellt utifrån ett helhetsperspektiv.

Medicinmottagningen är en specialiserad mottagning inom neurologi, stroke, kardiologi, endokrinologi, hematologi och allmän internmedicin. Förutom mottagning till våra specialistläkare så bedriver vi bland annat telefonrådgivning, AK-mottagning, diabetesmottagning, klinisk fysiologisk mottagning samt behandlingar för patienter med olika internmedicinska sjukdomar. Som sjuksköterska hos oss erbjuds du varierande arbetsuppgifter inom vår verksamhet.

Hos oss ges stor möjlighet till personlig kompetensutveckling. När du börjar hos oss får du en anpassad introduktion utefter din erfarenhet. Du erbjuds därefter fortlöpande den kompetensutveckling som du och verksamheten behöver.

Dina arbetstider är måndag till fredag, dagtid.

Vi söker

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med erfarenhet inom hälso- och sjukvård. Vi ser det som meriterande att du har erfarenhet av mottagningsarbete.

Som person är du flexibel, prestigelös och kommunikativ och utför dina arbetsuppgifter på ett strukturerat sätt och med en positiv inställning. Du är engagerad, tar initiativ och bidrar till att utveckla verksamheten. Vi värdesätter att du kan arbeta självständigt men också har förmågan att arbeta i grupp. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Vår arbetsplats

Medicinmottagningen är en specialiserad mottagning inom neurologi, stroke, kardiologi, endokrinologi, hematologi och allmän internmedicin. Hos oss arbetar sjuksköterskor, undersköterskor, biomedicinska analytiker, läkare och medicinska sekreterare tvärfunktionellt utifrån ett helhetsperspektiv.

Vi är en del av Oskarshamns sjukhus, som är ett litet sjukhus med snabba beslutsvägar och nära kontakter mellan enheterna. Våra medarbetares ständiga utvecklingsarbete gör att vi når goda resultat i flera olika nationella mätningar, bland annat har vi utsetts till Sveriges bästa mindre sjukhus flera gånger de senaste åren. Sjukhuset ligger nära Oskarshamns centrum och skärgård.
Sjukhuset är en del av Region Kalmar län. Tillsammans jobbar vi och våra 7 000 kollegor för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Om tjänsten

Referensnummer:

2020/383

Placering/enhet:

Medicinmottagning

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100 %

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2020-06-30

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Upplysning om tjänsten

Maria Persson, avdelningschef

0491-78 27 41
Upplysning om tjänsten

Emilia Vilander Adolfsson, Vårdförbundet

0491-78 21 96

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30

Uppdaterad 1 juli 2020 Lämna synpunkter på innehållet