Hoppa till innehåll
Region Kalmar Läns Logotyp
bild för annons Sjuksköterska Mag- och tarmmottagning

Sjuksköterska Mag- och tarmmottagning

Länssjukhuset i Kalmar

På mag- och tarmmottagningen bedrivs utredning, diagnostik och behandling av sjukdomar i mag- och tarmkanal samt lever. Personer som kommer till vår mottagning behandlas för sjukdomar såsom Crohns sjukdom, ulcerös kolit, samt vården före och efter levertransplantation. I rollen som sjuksköterska på mottagningen arbetar du både självständigt men också i team. I dina arbetsuppgifter ingår infusioner, rådgivning, undersökningar, bokning och planering av patientens behandlingar med mera. Som sjuksköterska är du även kopplad till den hematologiska mottagningen och bistår här i patientens behandlingar. Du är en viktig del av patientens resa genom vården.

Tjänsten är ett vikariat med möjligheter till förlängning. Intervjuer sker löpande och tillsättning kan ske före sista ansökningsdag, så vänta inte med din ansökan. 

Om dig

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, gärna med erfarenhet av liknande verksamhet.
Vidareutbildning inom området är önskvärt, men inget krav. Viktigare är att du villig att utvecklas, är flexibel, har förmåga att planera och strukturera ditt arbete, är nyfiken och intresserad av att driva verksamheten framåt och sätter patienten i centrum. På mottagningen arbetar vi i nära samverkan med läkare, medicinska sekreterare och undersköterskor och därför är också god samarbetsförmåga mycket viktigt. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper.

Din framtida arbetsplats

Mag- och tarmmottagningen är en del av Medicinkliniken. Merparten av vården sker polikliniskt, men sektionen är även kopplad till Medicinavdelning 17. I dagsläget arbetar tre sjuksköterskor, fyra läkare, tre medicinska sekreterare samt en undersköterska på mottagningen. Mottagningsverksamheten bedrivs måndag till fredag, dagtid.

Länssjukhuset i Kalmar är ett av tre sjukhus i Kalmar län. Sjukhuset är ett akutsjukhus med specialistvård, förlossningsvård och BB. Här arbetar drygt 2300 personer för att erbjuda god vård och hög patientsäkerhet till länets invånare. Våra medarbetares ständiga utvecklingsarbete gör att vi når goda resultat i flera olika nationella mätningar. Sjukhuset ligger nära Kalmar centrum och Kalmarsund.

Region Kalmar län ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi är över 7 000 medarbetare som alla jobbar tillsammans för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Hos oss får du många förmåner och ett av Sveriges bästa kollektivavtal. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete – varje dag.

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Region Kalmar län erbjuder alla medarbetare en anställning på 100%. Om du arbetar deltid men önskar arbeta heltid kan utökning av tjänst erbjudas vid annan arbetsplats.

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Om tjänsten

Referensnummer:

2024/425

Placering/enhet:

Länssjukhuset i Kalmar

Anställningsform:

Tidsbegränsad anställning

Anställningstid:

Tidsbegränsad

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100%

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2024-06-26
Upplysning om tjänsten

Karin Falk Kaldner, avdelningschef

010-3584670

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30