Hoppa till innehåll
Region Kalmar Läns Logotyp

Sjuksköterska kirurgi

Länssjukhuset i Kalmar

Vill du ha ett spännande arbete där ingen dag är den andra lik? Hos oss möter och vårdar du patienter som är i behov av både akut och postoperativ vård med inriktning övre och nedre gastro-, bröst-, kärl-, trauma samt urologi men andra specialiteter kan också bli aktuella. För dig som är ny sjuksköterska har vi SPIK (specialistsjuksköterska i klinisk tjänst) som ansvarar för att hjälpa och stötta nya sjuksköterskor. Vi har goda möjligheter att ge dig en bra introduktion både specifikt för kliniken och sjukhusgemensamt. För dig som är mer erfaren finns utvecklingsmöjlighet till betald specialistutbildning eller möjlighet till forskning inom kirurgisk omvårdnad.

Nyfiken? Välkommen att höra av dig så berättar vi mer!

Om dig

Vi söker dig som är intresserad av kirurgi, vill ha ett självständigt arbete och vill utvecklas i din roll som sjuksköterska. Hos oss är teamarbetet viktigt och vi förutsätter att du är bra på att samarbeta och är flexibel. I mötet med patienter och anhöriga är du empatisk och har patienten och dess närstående i fokus. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. 

Intervjuer och tillsättning sker löpande. Välkommen med din ansökan redan idag!

Din framtida arbetsplats

Kirurgkliniken bedriver en bred verksamhet indelad på övre respektive nedre bukkirurgi, kärl, bröst, endokrin, urologisk kirurgi samt kirurgisk akutvård. Totalt arbetar drygt 200 personer, varav cirka 90 sjuksköterskor vid kliniken. Kirurgklinikerna i Kalmar och Oskarshamn en gemensam klinik, i Kalmar förläggs avancerad kirurgi, och i Oskarshamn bedrivs verksamhet som normalt inte förväntas kräva intensivvård.

Länssjukhuset i Kalmar är ett av tre sjukhus i Kalmar län. Sjukhuset är ett akutsjukhus med specialistvård, förlossningsvård och BB. Här arbetar drygt 2300 personer för att erbjuda god vård och hög patientsäkerhet till länets invånare. Våra medarbetares ständiga utvecklingsarbete gör att vi når goda resultat i flera olika nationella mätningar. Sjukhuset ligger nära Kalmar centrum och Kalmarsund.

Region Kalmar län ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi är över 7 000 medarbetare som alla jobbar tillsammans för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Hos oss får du många förmåner och ett av Sveriges bästa kollektivavtal. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete – varje dag.

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Region Kalmar län erbjuder alla medarbetare en anställning på 100%. Om du arbetar deltid men önskar arbeta heltid kan utökning av tjänst erbjudas vid annan arbetsplats.

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Om tjänsten

Referensnummer:

2024/438

Placering/enhet:

Länssjukhuset i Kalmar

Antal platser:

5

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100%

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2024-08-31
Upplysning om tjänsten

Lena Ingvarsson, Avdelningschef kirurgavdelning 6

010-3588042
Upplysning om tjänsten

Gabriela Petersson, Avdelningschef kirurgavdelni 8

010-3588040
Upplysning om tjänsten

Eva Galliger, Avdelningschef kirurgavdelning 7

010-3588041
Upplysning om tjänsten

Jeanette Assarsson, Verksamhetschef

010-3581464
Upplysning om tjänsten

Annika Nordström, Vårdförbundet

010-3581134

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30