Hoppa till innehåll
Region Kalmar Läns Logotyp
bild för annons Sjuksköterska kirurgi

Sjuksköterska kirurgi

Västerviks sjukhus

Vi erbjuder

Vill du jobba tillsammans med engagerade kirurger, sjuksköterskor och undersköterskor?Välkommen att söka till oss! Vi söker just nu sjuksköterskor för dag, natt- och rotationstjänster!

Är du intresserad av ett uppdrag där dina insatser gör skillnad varje dag! Kirurgkliniken erbjuder utvecklande och stimulerande uppdrag som sjuksköterska, du träffar patienter som är i behov av såväl akut omhändertagande som postoperativ vård efter att ha drabbats av åkommor inom allmän kirurgi, urologi, kärlkirurgi, bukkirurgi och vi har även platser för öron-näsa-hals patienter Det finns 2 vårdavdelningar där avd 1 främst har hand om urologi och kärl, avd 2 främst bukkirurgi och öron-näsa-hals patienter. Vårt arbete grundar sig i patientens behov, där omvårdnaden utformas individuellt och präglas av ett professionellt bemötande.

Du möter patienter i behov av såväl akut omhändertagande som vård i livets slutskede, det blir lärorikt och spännande. Hos oss får du utvecklas i din roll med hjälp av andra kompetenta sjuksköterskor och läkare som naturligt delar med sig av sin kunskap. För dig som är särskilt intresserad av området kirurgi finns möjligheter till vidareutbildningar inom disciplinen.
Hos oss erbjuds du:

  • En anpassad introduktion
  • Mentorskap samt möjlighet att delta i reflektionsgrupper tillsammans med andra sjuksköterskor.
  • Som nyexaminerad sjuksköterska erbjuds du ett basår som ger dig värdefulla kunskaper, det ingår även handledning och erfarenhetsutbyte med andra kollegor.

Vi söker främst dig som vill arbeta dag, kväll, natt, men möjlighet till individanpassad tjänstgöring finns, exempelvis enbart natt- eller dagtjänstgöring under en viss period. Det ger dig en flexibilitet med möjlighet att påverka ditt schema. För oss är det viktigt att du kan kombinera ditt arbetsliv med ditt privata liv.

Inskolningen är individanpassad och känslan av trygghet är något vi ser som viktigt för dig som ny sjuksköterska på vår avdelning.

Vi söker

Är du intresserad av det spännande området kirurgi, drivs av att lära dig nytt, vill bidra till verksamhetens utveckling samt är legitimerad sjuksköterska, då har vi ett spännande uppdrag för dig! Du uppskattar att arbeta i team, ser samarbete som en självklarhet, du är trygg som person vilket är en tillgång i din roll. Vi tror att du är lösningsfokuserad och ser möjligheter i olika situationer. För oss är trivseln på arbetsplatsen mycket viktigt, därför värnar och hjälper vi varandra, bidrar till god stämning liksom arbetar för en stödjande och välkomnade kultur.
Vi är nyfikna på dig - varmt välkommen med din ansökan till att bli en i gänget! 
Vi tillämpar löpande urval, tillsättning av tjänsten kan komma ske före sista ansökningsdag.

Vår arbetsplats

Kirurgkliniken bedriver en bred verksamhet inom allmän kirurgi med fullt akutkirurgiskt uppdrag. Vården präglas av våra kunniga och engagerade medarbetare, god tillgänglighet och bra resultat. Det är viktigt för oss att ha en god arbetsmiljö där patientsäkerhet och utvecklingsarbete är i fokus. Vi värnar om varandra, har en stöttande och välkomnade kultur liksom god stämning.  Västerviks sjukhus präglas av korta kontaktvägar som underlättar samarbetet kring patienten vilket är en av våra stora styrkor. Är du intresserad av att flytta till Västerviks kommun kan vi bistå med tips på boende och livet i Västervik. Läs mer om flytta till Västervik här

Vi är en del av Västerviks sjukhus, som är ett akutsjukhus med förlossningsvård och BB. På sjukhuset jobbar 1 500 medarbetare, vars ständiga utvecklingsarbete gör att vi når goda resultat i flera olika nationella mätningar. De senaste åren har vi varit mellan etta och trea i listan över ”Sveriges bästa mellanstora sjukhus” och vi kommer alltid högt i AT-läkarnas ranking. Sjukhuset ligger nära Västerviks centrum och skärgård.
Sjukhuset är en del av Region Kalmar län. Tillsammans jobbar vi och våra 7 000 kollegor för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.


Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Region Kalmar län erbjuder alla medarbetare en anställning på 100%. Om du arbetar deltid men önskar arbeta heltid kan utökning av tjänst erbjudas vid annan arbetsplats.

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Om tjänsten

Referensnummer:

2024/46

Placering/enhet:

Västerviks sjukhus

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100%

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2024-03-31
Upplysning om tjänsten

Anneli Lyberg, avdelningschef

0490-87802
Upplysning om tjänsten

Dan Olsson, avdelningschef

0490-87242
Upplysning om tjänsten

Em Eklöf, vårdförbundet

0490-86141

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30