Hoppa till innehåll
Region Kalmar Läns Logotyp

Sjuksköterska gynekologi

Länssjukhuset i Kalmar

Kvinnokliniken i Kalmar söker dig som är sjuksköterska och vill arbeta på gynekologisk avdelning. På Kvinnokliniken vårdar vi kvinnor genom hela livet. Arbetet som sjuksköterska på vårdavdelningen är mycket varierande med omvårdnadsarbete, telefonrådgivning och vår egen akutmottagning. Vi har även egen cytostatika- och abortverksamhet. Vi har en patientfokuserad verksamhet med hög kvalitet och säkerhet. Patienten är ständigt i fokus och vi tar oss tid för varje patient för att ge den bästa omvårdnaden. Vi har en god stämning bland personalen och trivs tillsammans. Vi har stort fokus på att arbeta i olika processgrupper där du får vara en stor del i att utveckla och arbeta utifrån din kompetens och intresse. Efter att du varit hos oss en tid har du möjlighet till egna ansvarsområden.

På Kvinnokliniken arbetar du dag/kväll/natt. Till en början kommer din arbetsplats att vara på gynavdelningen men när du känner dig bekväm i arbetet finns möjlighet att rotera till mottagning.

Vi är ett trevligt gäng som välkomnar dig till oss!

Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Om dig

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska eller barnmorska, har intresse för kvinnohälsa och vill arbeta med oss på Kvinnokliniken. Erfarenhet från vårdavdelning är meriterande. Vi tror att du är serviceinriktad, empatisk och har god samarbetsförmåga.

Stort vikt läggs vid personlig lämplighet.

Din framtida arbetsplats

Kvinnokliniken har ca 200 medarbetare inom förlossnings- och BB-vård, gynekologi, specialistmödravård och uroterapi. Vi består av tre olika områden: Obstetrik, gynekologi och Mödrahälsovård. Den gynekologiska delen inriktar sig på gynekologiska sjukdomar och behandlingar samt tidiga graviditetskomplikationer upp till och med graviditetsvecka 21. Gynavdelning 5 har 6 vårdplatser och 4 dagvårdsplatser. På förlossningen/BB vårdas mammor och barn i samband med förlossning samt gravida kvinnor med graviditetskomplikationer from graviditetsvecka 22. Mödrahälsovårdens verksamhet består av graviditetsövervakning, föräldragrupper, preventivmedelsrådgivning, gynekologisk cellprovskontroll samt ungdomsverksamhet. Vi finns på barnmorskemottagningar, ungdomsmottagningar och familjecentraler, totalt 14 mottagningar. Utöver detta finns även en specialistmödravård som står för flertalet ultraljudsundersökningar/ultraljudsscreening under graviditet, samt sköter gravida kvinnor med komplicerande sjukdomstillstånd.

Vi är en del av Länssjukhuset i Kalmar, där 2300 personer arbetar för att erbjuda god vård och hög patientsäkerhet till länets invånare. Våra medarbetares ständiga utvecklingsarbete gör att vi når goda resultat i flera olika nationella mätningar. Sjukhuset har moderna lokaler och ligger nära Kalmar centrum och Kalmarsund. Länssjukhuset i Kalmar är ett av Sveriges 20 länssjukhus och Region Kalmar läns största arbetsplats. Sjukhuset är tillräckligt stort för att ha de flesta specialiteter representerade samtidigt som det är tillräckligt litet för en bra och personlig kontakt över klinikgränserna. Tack vare engagerade och kunniga medarbetare har vi under lång tid visat upp goda nationella resultat – detta är vi stolta över! Vår arbetsmiljö kännetecknas av arbetsglädje, delaktighet, öppenhet och trygghet.
Vi är 7000 medarbetare i Region Kalmar län som ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Tillsammans arbetar vi för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Välkommen att bli en av oss!Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Region Kalmar län erbjuder alla medarbetare en anställning på 100%. Om du arbetar deltid men önskar arbeta heltid kan utökning av tjänst erbjudas vid annan arbetsplats.

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Om tjänsten

Referensnummer:

2024/261

Placering/enhet:

Länssjukhuset i Kalmar

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100 %

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2024-04-17
Upplysning om tjänsten

Maria Bäckman Veinfors, Avdelningschef

010-3581681
Upplysning om tjänsten

Kristina Ekstrand, Vårdförbundet

010-3583450

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30