Hoppa till innehåll
Region Kalmar Läns Logotyp

Sjuksköterska Blodcentralen

Diagnostiskt centrum

Gör skillnad genom att säkra blodförsörjningen! 

Hos oss får du möjlighet till ett stimulerande, flexibelt och inspirerande arbete. Vi arbetar för att säkra blodförsörjningen inom Region Kalmar län med fokus på blodgivares hälsa, patientsäkerhet och produktkvalitet. Dina arbetsuppgifter kommer att omfatta allt från att möta blodgivare och självständigt bedöma deras hälsa och lämplighet till att utföra tappningar. Dessutom ingår provtagning på patienter inom klinisk kemi. 

Vi är en central del av vårdkedjan och bedriver verksamhet dygnet runt. Arbetsdagarna för denna tjänst är förlagda till dagtid, måndag till fredag.

Om dig

Vi söker en legitimerad sjuksköterska som är noggrann, social och positiv. Du tar gärna dig an utmaningar, är engagerad och bidrar aktivt till verksamhetens utveckling. Erfarenhet inom området är meriterande, men stor vikt läggs framför allt vid din personliga lämplighet.

Din framtida arbetsplats

Vår arbetsgrupp består av cirka 20 medarbetare, inklusive biomedicinska analytiker, undersköterskor, sjuksköterskor och medicinska kemister. Vi är ett härligt gäng som inte bara arbetar effektivt utan också trivs tillsammans och värdesätter arbetsglädje och gemenskap.

Klinisk kemi och transfusionsmedicin är lokaliserade till Kalmar, Oskarshamn och Västervik. Totalt är vi cirka 120 medarbetare som verkar inom en ackrediterad länsverksamhet med högt satta kvalitetsmål och en stark betoning på delaktighet från alla medarbetare.

På Diagnostiskt centrum utförs årligen fler än sex miljoner analyser, undersökningar och behandlingar. Vår länsövergripande verksamhet finns på sjukhusen i Kalmar, Oskarshamn och Västervik.
Hos oss arbetar 260 medarbetare inom enheterna klinisk patologi, klinisk mikrobiologi, klinisk kemi och transfusionsmedicin, klinisk fysiologi och nuklearmedicin, smittskydd och vårdhygien samt biobank- och vävnadscentrum. Vi är ett vetenskapligt kompetenscentrum och aktiva inom flera forskningsområden. Här på Diagnostiskt centrum utför vi ett meningsfullt arbete av hög kvalitet och erbjuder en god service.

Region Kalmar län ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi är över 7 000 medarbetare som alla jobbar tillsammans för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Hos oss får du många förmåner och ett av Sveriges bästa kollektivavtal. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete – varje dag.

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Region Kalmar län erbjuder alla medarbetare en anställning på 100%. Om du arbetar deltid men önskar arbeta heltid kan utökning av tjänst erbjudas vid annan arbetsplats.

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Om tjänsten

Referensnummer:

2024/379

Placering/enhet:

Diagnostiskt centrum

Anställningsform:

Tidsbegränsad anställning

Anställningstid:

Tidsbegränsad

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2024-06-23
Upplysning om tjänsten

Annika Edvinsson

010-3582330
Upplysning om tjänsten

Jelena Kulander

+46103582323

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30