Sjuksköterska, bemanningsenheten

Oskarshamns sjukhus

Vi erbjuder

I rollen som sjuksköterska i bemanningsenheten ger vi dig stor variation och en maxad möjlighet att kombinera jobb med fritid. Hos oss får du arbeta och vara del av flera olika avdelningar med chans till bred utveckling. Du är en uppskattad medarbetare med uppdrag att bemanna när det är högt tryck eller i samband med kortare frånvaro. Många gånger en efterlängtad tillgång när det kniper på avdelningarna. Arbetet inom bemanningsenheten ger dig möjlighet att se flera verksamheter på Oskarshamns sjukhus och till del också inom primärvården vid behov.  

Vi söker

Dig som är legitimerad sjuksköterska, en lagspelare med patienten i främsta fokus. Är peppad på att vara en del av sjukhusets hela verksamhet genom vår servicefunktion och se helheten. Du ser på jobbet genom ”flexibilitets-glasögonen” och lockas av en variation i schema. Kanske har du mer erfarenhet i bagaget och är sugen på att ta nästa kliv, möta nya patientgrupper och vara en uppskattad kollega i flera olika arbetslag under en och samma arbetsvecka.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och urval och tillsättning sker löpande under ansökningstiden.

Vår arbetsplats

Bemanningsenhetens uppdrag handlar om att täcka korttidsfrånvaro och vara en tillgång vid hög arbetsbelastning på Oskarshamns sjukhus, samt inom primärvården i Oskarshamn med omnejd. Hos oss jobbar undersköterskor, sjuksköterskor, medicinska sekreterare och bemanningsassistenter. Vi servar sjukhuset med proffsiga medarbetare och arbetar nära respektive avdelningschefer för att matcha behov med rätt kompetens.
Som anställd i bemanningsenheten lägger du ditt eget schema och bokas på avdelningar/mottagningar utifrån aktuellt behov. Vanligtvis med två veckors framförhållning. Vi har ett eget avtal som ger dig så kallad årsarbetstid samt ett lönetillägg, ersättning för förskjuten arbetstid och övertid utgår inte.
Organisatoriskt tillhör vi specialistenheten, med en central placering mitt på Oskarshamns sjukhus entréplan. Där har vi egna lokaler för gemensamt arbete, möten och umgänge för bemanningsenhetens team.  

Vi är en del av Oskarshamns sjukhus, som är ett litet sjukhus med snabba beslutsvägar och nära kontakter mellan enheterna. Våra medarbetares ständiga utvecklingsarbete gör att vi når goda resultat i flera olika nationella mätningar, bland annat har vi utsetts till Sveriges bästa mindre sjukhus flera gånger de senaste åren. Sjukhuset ligger nära Oskarshamns centrum och skärgård.
Sjukhuset är en del av Region Kalmar län. Tillsammans jobbar vi och våra 7 000 kollegor för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.

Mångfald på arbetsplatsen:


Region Kalmar län jobbar för allas lika rättigheter och möjligheter, både som arbetsgivare och tjänsteleverantör. Vi vet att mångfald bland våra medarbetare är en styrka. Vi ber alla som söker arbete hos Regionen att fylla i ett mångfaldsformulär. Uppgifterna används för att följa upp hur väl vi lyckas i vårt mångfaldsarbete och i vilken utsträckning vårt arbetssätt uppmuntrar personer med olika bakgrund att söka jobb hos oss. Uppgifterna samlas in, lagras och bearbetas av Linnéuniversitetet, d.v.s. utanför Region Kalmar läns ansökningssystem. Uppgifterna är anonyma och kan inte kopplas till din jobbansökan och används inte i rekryteringen. Du kan välja att inte besvara frågorna eller att endast besvara en del av frågorna. Insamlandet av personuppgifterna sker i enlighet med den allmänna dataskyddsförordningen (GDPR).

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Om tjänsten

Referensnummer:

2021/454

Placering/enhet:

Oskarshamns sjukhus

Antal platser:

2

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2021-06-15
Upplysning om tjänsten

Karolina Höckerfelt Verksamhetschef

0491-78 28 42
Upplysning om tjänsten

Lina Adolfsson Vårdförbundet

0491-782071

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30

Uppdaterad 16 juni 2021 Lämna synpunkter på innehållet