bild för annons Sjuksköterska bemanningsenheten

Sjuksköterska bemanningsenheten

Oskarshamns sjukhus

Vi erbjuder

Unik sjukskötersketjänst med bas i bemanningsenheten på Oskarshamns sjukhus. Här bjuds du på stor variation sett till arbetsuppgifter och en maxad möjlighet att kombinera jobb med fritid. Hos oss får du arbeta och vara del av flera olika avdelningar med chans till bred utveckling. Du är en uppskattad medarbetare med uppdrag att bemanna när det är högt tryck eller i samband med olika sorters frånvaro. Du är många gånger en efterlängtad tillgång när det kniper på avdelningarna. Arbetet inom bemanningsenheten ger dig möjlighet att se flera verksamheter på Oskarshamns sjukhus och forma en egen kunskaps-palett att matcha till sjukhusets behov.

Vi söker

Dig som är legitimerad sjuksköterska med patienten i främsta fokus och ögon för att se vad situationen eller verksamheten behöver. Är peppad på att vara en del av sjukhusets helhet och gillar att se flöden och ha förståelse för vårdkedjan. Du ser på jobbet genom ”flexibilitets-glasögonen” och lockas av ett varierat schema. Har du erfarenhet i bagaget och är sugen på att ta nästa kliv ser vi det som en bonus. Till dig som vill möta sjukvård på ett av landets bästa mindre sjukhus kan vi servera en gedigen introduktion och en bred kunskapsgrund som också kan bli dörröppnare till sjuksköterskeyrkets många nyanser. Vi söker dig som är nyfiken på att möta varierade patientgrupper och vara en uppskattad kollega i flera olika arbetslag under en och samma arbetsvecka.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och urval och tillsättning kan ske löpande under ansökningstiden.

Vår arbetsplats

Bemanningsenhetens uppdrag handlar om att täcka frånvaro och vara en tillgång vid hög arbetsbelastning på Oskarshamns sjukhus. Hos oss jobbar undersköterskor, sjuksköterskor, medicinska sekreterare och bemanningskoordinatorer. Vi servar sjukhuset med proffsiga medarbetare och arbetar nära respektive avdelningschefer för att matcha behov med rätt kompetens.

Som anställd i bemanningsenheten lägger du ditt eget schema och bokas på avdelningar/mottagningar utifrån aktuellt behov. Vanligtvis med två veckors framförhållning, ibland längre fram i tid och även för något längre behov på samma arbetsplats. Vi har ett eget avtal som ger dig så kallad årsarbetstid samt ett lönetillägg, ersättning för förskjuten arbetstid och övertid utgår inte.

Organisatoriskt tillhör vi specialistenheten, med en central placering mitt på Oskarshamns sjukhus entréplan. Där har vi ett gemensamt krypin för arbete, möten och umgänge i vårt team.  

Vi är en del av Oskarshamns sjukhus, som är ett litet sjukhus med snabba beslutsvägar och nära kontakter mellan enheterna. Våra medarbetares ständiga utvecklingsarbete gör att vi når goda resultat i flera olika nationella mätningar, bland annat har vi utsetts till Sveriges bästa mindre sjukhus flera gånger de senaste åren. Sjukhuset ligger nära Oskarshamns centrum och skärgård.
Sjukhuset är en del av Region Kalmar län. Tillsammans jobbar vi och våra 7 000 kollegor för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.


Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Om tjänsten

Referensnummer:

2023/257

Placering/enhet:

Oskarshamns sjukhus

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100%

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2023-03-24
Upplysning om tjänsten

Karolina Höckerfelt, verksamhetschef

0491-782842
Upplysning om tjänsten

Susanne Ödlund, vårdförbundet

0491-782009(reception)

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30