Hoppa till innehåll
Region Kalmar Läns Logotyp

Sjuksköterska BB/Gyn

Västerviks sjukhus

Är du intresserad av att jobba på ett av Sveriges bästa mellanstora sjukhus tillsammans med kompetenta och härliga kollegor? Denna tjänst är ett vikariat från och med augusti och sträcker sig i 6 månader. Vi erbjuder ett stimulerande och utvecklande uppdrag på vår BB-och gyn avdelning. Du kommer att möta och vårda den nyblivna familjen på BB och kvinnor med gynekologiska sjukdomar på gynavdelningen. Hos oss får du bredden inom kvinnosjukvården som innefattar allt från akut omhändertagande till vård i livets slutskede. I arbetsgruppen värnar och hjälper vi varandra, har både en stöttande och välkomnade kultur liksom god stämning i vår tätt sammansvetsade arbetsgrupp. Vi arbetar på rullande schema, dag, kväll och natt vilket ger en flexibilitet för dig.  Du kommer att erbjudas en anpassad introduktion utifrån dina tidigare erfarenheter i rollen. 

Om dig 

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med intresse för att arbeta inom BB/Gyn. Vi tror att du känner igen dig i att du har lätt för att samarbeta och skapa kontakter med andra men också kan arbeta självständigt. Vi ser gärna att du har en utvecklad empatisk förmåga och värdesätter olikheter och har en förståelse för hur det påverkar verksamheten. Vi ser också att du är flexibel och arbetar på ett strukturerat sätt.
Vi är nyfikna på dig - varmt välkommen med din ansökan till oss!

Din framtida arbetsplats

Vi har ett gott samarbete mellan yrkeskategorier och enheter på kliniken. Vår verksamhet bedrivs 24/7, vilket innebär att vi arbetar och har verksamhet dygnets alla timmar. Kvinnokliniken omfattar gynekologisk mottagning med dagvård samt operations- och förlossningsavdelning. Vårdavdelning omfattar BB och gynekologisk slutenvård med 15 platser.

Västerviks sjukhus är ett av tre sjukhus i Kalmar län. Sjukhuset är ett akutsjukhus med förlossningsvård och BB. På Västerviks sjukhus finns jobb för dig som vill utvecklas i din roll tillsammans med trevliga kollegor. Här arbetar drygt 1200 medarbetare och vi har en fin sammanhållning och en bred kompetens. Sjukhuset är lagom stort och du får en trygg, och trivsam anställning med möjlighet till att lära nytt. Det ligger i anslutning till Västerviks centrum och är nära skärgården.

Region Kalmar län ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi är över 7 000 medarbetare som alla jobbar tillsammans för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Hos oss får du många förmåner och ett av Sveriges bästa kollektivavtal. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete – varje dag.

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Region Kalmar län erbjuder alla medarbetare en anställning på 100%. Om du arbetar deltid men önskar arbeta heltid kan utökning av tjänst erbjudas vid annan arbetsplats.

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Om tjänsten

Referensnummer:

2024/391

Placering/enhet:

Västerviks sjukhus

Anställningsform:

Tidsbegränsad anställning

Anställningstid:

Tidsbegränsad

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100%

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2024-06-05
Upplysning om tjänsten

Madeleine Örjestam, Avdelningschef

010-3587038
Upplysning om tjänsten

Emma Lindgren, Avdelningschef

010-3587320
Upplysning om tjänsten

Malin Nyström, SRAT

010-3586129

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30