Hoppa till innehåll
Region Kalmar Läns Logotyp

Sjuksköterska AnorexiBulimiCenter

Psykiatriförvaltningen

Vi söker nu en sjuksköterska till AnorexiBulimiCenter i Västervik.

Du kommer tillsammans med läkare vara företrädare för somatisk kompetens i det multidisciplinära teamet. Du kommer primärt arbeta med vuxna patienter med bedömning samt terapeutiskt arbete i form av samtalskontakter. Du kommer även arbeta i dagsjukvården samt ha ansvar för provtagningar och vitalparametrar. Arbetet kan även innebära handledningsuppdrag gentemot samverkanspartners.

Målgruppen är barn, ungdomar, vuxna och deras familjer. Enheten har ett multidisciplinärt sammansatt team där företrädare för olika behandlingsinriktningar och specialkunskaper samverkar. Hos oss arbetar psykologer, socionomer, bildterapeut, läkare, dietist, sjuksköterskor, skötare, fysioterapeuter och medicinska sekreterare. Varje medarbetare bidrar med sin specialkompetens.

Om dig

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Det är meriterande om du har vidareutbildning i psykiatri samt grundläggande psykoterapiutbildning.

Om du inte har erfarenhet av att ha arbetat med ätstörningar tidigare erbjuder arbetsgivaren utbildning inom området. 

Du bör vara nyfiken, ha en god initiativförmåga och lätt för att samarbeta med kollegor. Arbetet ställer samtidigt krav på en god förmåga till att självständigt planera och strukturera ditt arbete.

Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet.

Din framtida arbetsplats

AnorexiBulimiCenter (ABC) är en specialistenhet för utredning och behandling av ätstörningar.

ABC består av två mottagningar placerade i Kalmar och Västervik. Vi har Region Kalmar län som upptagningsområde. 

Vi ingår i psykiatriförvaltningen i Region Kalmar län. Inom förvaltningen arbetar totalt 600 medarbetare med specialistpsykiatrisk vård för vuxna, barn- och ungdomar, rättspsykiatrisk vård samt rehabiliteringvård. Vi arbetar utifrån visionen: En specialistpsykiatri i framkant.

Region Kalmar län ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling.
Vi är över 7 000 medarbetare som alla jobbar tillsammans för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Hos oss får du många förmåner och ett av Sveriges bästa kollektivavtal. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete – varje dag.Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Region Kalmar län erbjuder alla medarbetare en anställning på 100%. Om du arbetar deltid men önskar arbeta heltid kan utökning av tjänst erbjudas vid annan arbetsplats.

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Om tjänsten

Referensnummer:

2024/414

Placering/enhet:

Psykiatriförvaltningen

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100%

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2024-07-14
Upplysning om tjänsten

Emelie Trulsson, avdelningschef

010-3584901
Upplysning om tjänsten

Emelie Engberg, Vårdförbundet

010-3587871

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30