Sjuksköterska Akutmottagningen

Oskarshamns sjukhus

Vi erbjuder

Vi söker dig som vill arbeta som Sjuksköterska i en stimulerande och spännande miljö med variation där du ges möjlighet till utmaningar och utveckling. l vara med att utveckla den nya enheten. Vi behöver medarbetare med olika erfarenhet, bakgrund och kompetens. Vi jobbar för ett öppet klimat och förhållningssätt gentemot varandra och våra patienter. Arbetsmiljön du erbjuds är spännande, bitvis stressig samtidigt som den är otroligt rolig och utmanande. Våra arbetstider ger möjligheter till variation då vi finns tillgängliga dygnets alla timmar, årets alla dagar. I största möjliga mån försöker vi att anpassa arbetstiderna utefter individuella önskemål.

Vi söker

Vi söker dig som är Sjuksköterska med några års erfarenhet med intresse för akutsjukvård. Du är en person som bemöter människor med hjärta och värme samtidigt som du är professionell i din yrkesroll. Du har ett strukturerat och stabilt arbetssätt samtidigt som du har en god samarbetsförmåga och värnar om dina medarbetare. Du drivs av engagemang och vilja att ständigt förbättra, utveckla och förändra. En förutsättning för att du skall trivas hos oss på Akutmottagningen är att du äger förmågan att göra snabba prioriteringar med patienten i fokus. Arbetstempot kan växla snabbt och då krävs det att du kan vara flexibel samtidigt som du är initiativtagande för att lösa den situation som uppstår.

Vår arbetsplats

Akutmottagningen tar emot patienter, över 18 år, med medicinska åkommor dygnet runt. Dagtid (vardagar) tar vi även emot patienter med lättare ortopediska och kirurgiska åkommor. Vardagkvällar och helger tar vi emot primärvårdspatienter.

På avdelningen arbetar läkare, sjuksköterskor, undersköterskor och medicinska sekreterare i team. 

Hör av dig till oss så berättar vi gärna mer om oss, hur det är att arbeta här samt hur vi kan bidra till din fortsatta utveckling som Sjuksköterska! Vi bokar gärna ett möte där du kommer och hälsar på oss och får se avdelningen. 

Varmt välkommen till oss och vi ser fram emot din ansökan!

Tveka inte att höra av dig om du har några frågor. 

Vänta inte med att skicka in din ansökan – vi tillämpar löpande urval!

Vi är en del av Oskarshamns sjukhus, som är ett litet sjukhus med snabba beslutsvägar och nära kontakter mellan enheterna. Våra medarbetares ständiga utvecklingsarbete gör att vi når goda resultat i flera olika nationella mätningar, bland annat har vi utsetts till Sveriges bästa mindre sjukhus flera gånger de senaste åren. Sjukhuset ligger nära Oskarshamns centrum och skärgård. Sjukhuset är en del av Region Kalmar län. Tillsammans jobbar vi och våra 7 000 kollegor för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Om tjänsten

Referensnummer:

2019/210

Placering/enhet:

Oskarshamns sjukhus

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100%

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2019-08-15

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.


Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Upplysning om tjänsten

Suzanne Nilsson

Avdelningschef

0491-78 29 78
Upplysning om tjänsten

Petra Seger Vårdförbundet

0491-782000

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30

Uppdaterad 16 augusti 2019 Lämna synpunkter på innehållet