Hoppa till innehåll
Region Kalmar Läns Logotyp
bild för annons Sjuksköterska akutmottagningen

Sjuksköterska akutmottagningen

Västerviks sjukhus

Hej!

Känner du dig redo för att ta steget ut i ovissheten? Vill du till en arbetsplats där ingen dag är lik den andra och där utmaningar väntar runt hörnet? Då ska du söka till oss och bli en del i vår grupp, ett härligt gäng där vi stöttar varandra i skiftande situationer.

Vi erbjuder

I rollen som sjuksköterska på akutmottagningen får du en anpassad introduktion utifrån dina förkunskaper och erfarenheter, interna och externa utbildningar följt av successivt ökat ansvar med möjlighet till eget ansvarsområde utifrån ditt intresse och verksamhetens behov. Vi arbetar med ett nära och engagerat ledarskap. 

Vi söker

Vi söker dig som är engagerad, nyfiken och ser möjligheter samt har lätt att hantera olika situationer som kan uppstå på akutmottagningen. Du är initiativtagande, har framåtanda och ett stort intresse för utveckling liksom bidrar till verksamhetens utveckling genom att dela med dig av dina kunskaper och erfarenheter. Du har lätt för att kommunicera och interagera med andra personer. Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och har behörighet att verka inom svensk sjukvård. Tidigare erfarenhet av akutsjukvård är meriterande men inget krav.

Tjänsten gäller en tidsbegränsad anställning, till och med 2024-12-31. I denna rekrytering läggs stor vikt vid personlig lämplighet. Vill du bli del av ett gäng som har kul både på och utanför jobbet? Vi är nyfikna på dig!  Vi tillämpar löpande urval, tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden löper ut.

Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Vår arbetsplats

Hos oss på Västerviks akutmottagning bedrivs högspecialiserad akutsjukvård dygnet runt årets alla dagar. Du arbetar i team tillsammans med undersköterska, i nära samarbete med läkare och sekreterare vid det första akuta omhändertagandet av svårt sjuka och skadade patienter. Som sjuksköterska har du ett övergripande ansvar för bedömning, triagering och utför ordinerade omvårdnadsåtgärder, läkemedelsgivning och provtagning. 

Några av våra medarbetare beskriver sitt arbete på akutmottagningen så här: 

”Mina kollegor är fantastiska och vi jobbar verkligen tillsammans när det gäller.”

”Här får man utmana sig själv och agera i tempoväxlingar.”

"Jag trivs här för att arbetet är både varierat och stimulerande. Du får träffa många olika människor i olika situationer.”

Vi är en del av Västerviks sjukhus, som är ett akutsjukhus med förlossningsvård och BB. På sjukhuset jobbar 1 500 medarbetare, vars ständiga utvecklingsarbete gör att vi når goda resultat i flera olika nationella mätningar. De senaste åren har vi varit mellan etta och trea i listan över ”Sveriges bästa mellanstora sjukhus” och vi kommer alltid högt i AT-läkarnas ranking. Sjukhuset ligger nära Västerviks centrum och skärgård.
Sjukhuset är en del av Region Kalmar län. Tillsammans jobbar vi och våra 7 000 kollegor för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.


Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Region Kalmar län erbjuder alla medarbetare en anställning på 100%. Om du arbetar deltid men önskar arbeta heltid kan utökning av tjänst erbjudas vid annan arbetsplats.

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Om tjänsten

Referensnummer:

2023/826

Placering/enhet:

Västerviks sjukhus

Antal platser:

2

Anställningsform:

Tidsbegränsad anställning

Anställningstid:

Tidsbegränsad

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100%

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2023-11-19
Upplysning om tjänsten

Abdelmajid Jelili, Avdelningschef

0490-86139
Upplysning om tjänsten

Susanne Kinell, Avdelningschef

0490-86149
Upplysning om tjänsten

Karin Hasselqvist, Vårdförbundet

0490-86091

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30