Hoppa till innehåll
Region Kalmar Läns Logotyp

Säkerhetssamordnare

Regionservice

Vill du vara med och utveckla morgondagens totalförsvar och se till att samhällsviktiga verksamheter fungerar? Vi utökar nu på området säkerhet och söker dig som vill fortsätta din karriär med inriktning säkerhet, i en spännande roll som säkerhetssamordnare!

I tjänsten som säkerhetssamordnare kommer du att arbeta med försörjningsberedskap, totalförsvar och den robusta sjukhusbyggnaden likväl som fastighetsrelaterade säkerhetsfrågor. I rollen ingår att utveckla bland annat säkerhetsskydd, krisberedskap, informationssäkerhet, fysisk säkerhet samt skalskydd ur ett fastighetsägarperspektiv. Du är organisatoriskt placerad inom regionfastigheter men ditt arbete sker både inom basenheten och på förvaltningsövergripande nivå, som även inkluderar områdena logistik, kost och lokalvård, administration och upphandling. Du kommer att i tät samverkan med kollega på säkerhetsområdet driva utvecklingsprojekt inom säkerhet tillsammans med övriga kollegor inom regionen samt med externa partners.

Tjänsten är säkerhetsklassad.

Om dig

Du har en för tjänsten relevant högskoleutbildning samt några års arbetslivserfarenhet inom säkerhetsområdet. Vi ser gärna att du har kunskap och erfarenhet från liknande arbetsuppgifter i offentlig sektor samt kunskap inom risk- och kontinuitetshantering, säkerhetsskyddslagstiftning och SUA-upphandling. Uppdraget är länsövergripande och kan medföra resor i tjänsten, B-körkort är därför ett krav. 

Som person är du en förebild, har hög integritet och står för en god säkerhetskultur. Vidare är du bra på att planera, organisera och prioritera på ett effektivt sätt. Du har helikopterperspektiv, kan ta dig an komplexa frågor och tar gärna egna initiativ. Du samarbetar väl med andra och har en god kommunikativ förmåga. 

Vi är mitt i semestertider, har du frågor om tjänsten finns kontaktpersoner tillgängliga from 5 augusti.

Din framtida arbetsplats

Din placering blir inom Basenheten Regionfastigheter som finns i Kalmar, Oskarshamn och Västervik. Vår uppgift är att vara en strategisk fastighetsägare som på ett rationellt och effektivt sätt tillhandahåller ändamålsenliga lokaler för Region Kalmar läns olika verksamheter, samt att förvalta egendomen på ett sätt som bevarar värdet över tid. 

Vi är en del av Regionservice, som är 500 medarbetare med specialkompetens inom flera olika yrkesområden. Tillsammans ansvarar, utför och utvecklar vi servicetjänster för Region Kalmar läns verksamheter.

Region Kalmar län ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi är över 7 000 medarbetare som alla jobbar tillsammans för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Hos oss får du många förmåner och ett av Sveriges bästa kollektivavtal. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete – varje dag.

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Region Kalmar län erbjuder alla medarbetare en anställning på 100%. Om du arbetar deltid men önskar arbeta heltid kan utökning av tjänst erbjudas vid annan arbetsplats.

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Om tjänsten

Referensnummer:

2024/468

Placering/enhet:

Regionservice

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100%

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2024-08-25
Upplysning om tjänsten

Ingemo Fahlstedt, Basenhetschef Regionfastigheter

010-3584343
Upplysning om tjänsten

Martin Idethun, Förvaltningschef Regionservice

010-3583270
Upplysning om tjänsten

Kristoffer Hallén, facklig företrädare Vision

010-3584502

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30