Säkerhetssamordnare

Regionservice

Vi erbjuder

dig som vill fortsätta din karriär inom fastighet med inriktning säkerhet, en spännande tjänst som säkerhetssamordnare!

Du kommer till oss i en tid där vi har ett stort fokus på utveckling inom bland annat säkerhetsskydd, krisberedskap, informationssäkerhet, fysisk säkerhet samt skalskydd ur ett fastighetsägarperspektiv. Ett nära samarbete kommer att bedrivas tillsammans med fastighetsstrateger, driftorganisation och den övergripande fastighetsförvaltningen för att gemensamt skapa de bästa förutsättningarna.

I tjänsten som säkerhetssamordnare kommer du att värna och verka i fastighetsrelaterade säkerhetsfrågor och driva utvecklingsprojekt inom säkerhet tillsammans med kollegor, konsulter och entreprenörer. Du kommer även att ha en samordnande funktion inom säkerhetsrelaterade frågor och åtgärder ur ett fastighetsperspektiv mot andra delar inom Region Kalmar Län.

I din roll agerar du rådgivare och ger stöd gällande allmän säkerhet, säkerhetsskydd, säkerhetsprövning, säkerhetsskyddade upphandlingar och polisanmälningar.

Vi söker

Du har en, för tjänsten, relevant högskoleutbildning samt några års arbetslivserfarenhet inom säkerhetsområdet som av arbetsgivaren bedöms relevant. Du behöver även ha goda kunskaper inom säkerhet ur ett fastighetsperspektiv. Vi ser gärna att du har kunskap och erfarenhet från liknande arbetsuppgifter i offentlig sektor samt kunskap inom säkerhetsskyddslagstiftning och SUA-upphandling. Arbetet kan medföra resor i tjänsten och B-körkort är ett krav. 

Som person är du en förebild, har hög integritet och står för en god säkerhetskultur. Vidare är du bra på att planera, organisera och prioritera på ett effektivt sätt. Du har helikopterperspektiv, tar egna initiativ och har god kommunikativ förmåga.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet och samarbetsförmåga.
Tjänsten är säkerhetsklassad.

Vår arbetsplats

Regionfastigheters uppgift är att vara en strategisk fastighetsägare som på ett rationellt och effektivt sätt tillhandahåller ändamålsenliga lokaler för Region Kalmar läns olika verksamheter, samt att förvalta egendomen på ett sätt som bevarar värdet över tid. I detta ingår fastighetsdrift, underhåll och tekniskt verksamhetsanknutna tjänster.

Vi arbetar med ny-, om- och tillbyggnadsprojekt och ansvarar för byggprocessens alla faser. Fastighetsbeståndet omfattar cirka 200 byggnader med en total yta om cirka ca 400 000 kvadratmeter. Regionfastigheter finns i Kalmar, Oskarshamn och Västervik.

Vi är en del av Regionservice, som består av 500 medarbetare från flera olika yrkesgrupper med specialkompetens inom olika områden. Tillsammans ansvarar, utför och utvecklar vi servicetjänster för Region Kalmar läns verksamheter.
Vi och våra 7 000 kollegor på Region Kalmar län jobbar för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Om tjänsten

Referensnummer:

2022/407

Placering/enhet:

Regionservice

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2022-08-31
Upplysning om tjänsten

Johnny Östman

0480-84435

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30