Hoppa till innehåll
Region Kalmar Läns Logotyp

Röntgensjuksköterska

Oskarshamns sjukhus

Vill du arbeta i en verksamhet som är högteknologisk och som ständigt utvecklas? Då är jobbet hos oss på radiologiska kliniken något för dig. Som röntgensjuksköterska får du tillgång till samtliga modaliteter och ges möjlighet till utveckling i din profession.

Som röntgensjuksköterska hos oss arbetar du i team med läkare, undersköterskor och medicinska sekreterare utifrån varje patients unika förutsättningar och behov. Hos oss möter du ständigt nya utmaningar vilket gör arbetet spännande, lärorikt och varierat. Stort fokus för oss på Radiologen är att alla ska känna trivsel och arbetsglädje. Dina arbetstider ger dig variation med dag/kväll och helgtjänstgöring.

Om dig

Till denna tjänst söker vi dig som är legitimerad röntgensjuksköterska och som har ett stort intresse för människor och teknik.

Du har ett driv och är en person som stimuleras av innovation och förändring. Tillsammans med oss vill du utveckla den radiologiska avdelningen framåt. Som person är du kommunikativ och samarbete är något du bidrar till och värdesätter, både inom den egna avdelningen och med övriga avdelningar på sjukhuset. Du är trygg och stabil i din profession.

Din framtida arbetsplats

Vi är en liten klinik med tydliga mål och vi är en serviceenhet mot andra enheter inom sluten- och öppenvården, där vi arbetar flexibelt för patientens bästa, för snabb och säker diagnostik. Våra möten med patienterna är oftast korta och strukturerade.

Röntgenkliniken är modernt utrustad, helt digitaliserad och bedriver allmänradiologisk verksamhet. Utöver sedvanlig radiologisk diagnostik i form av konventionell radiologi utför vi genomlysning, CT, MR, screening och klinisk mammografi samt ultraljud och aortascreening. Vi är regionansvariga för ultraljud aortascreening vilken genomförs av röntgensjuksköterskor. Kliniken är under utbyggnad och år 2025 kommer vi att ha två MR-kameror, en 1,5 T och en 3 T. 

Verksamheten bedrivs huvudsakligen under dagtid (kl. 07.30-16.00), vi finns på plats till klockan 20.00 varje dag och har sedan beredskapsverksamhet på kvällar, nätter och helger hemifrån. Du välkomnas i teamet med 35 anställda. För kliniken är det självklart att alltid arbeta med patienten i fokus och att ge våra medborgare den bästa servicen och tillgängligheten.

Radiologen på Oskarshamns sjukhus är en verksamhet som har goda resultat vilket vi är mycket stolta över. 

Vi är en del av Oskarshamns sjukhus, som är ett litet sjukhus med snabba beslutsvägar och nära kontakter mellan enheterna. Våra medarbetares ständiga utvecklingsarbete gör att vi når goda resultat i flera olika nationella mätningar, bland annat har vi utsetts till Sveriges bästa mindre sjukhus flera gånger de senaste åren. Sjukhuset ligger nära Oskarshamns centrum och skärgård.
Sjukhuset är en del av Region Kalmar län. Tillsammans jobbar vi och våra 7 000 kollegor för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.


Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Region Kalmar län erbjuder alla medarbetare en anställning på 100%. Om du arbetar deltid men önskar arbeta heltid kan utökning av tjänst erbjudas vid annan arbetsplats.

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Om tjänsten

Referensnummer:

2024/189

Placering/enhet:

Oskarshamns sjukhus

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100%

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2024-04-07
Upplysning om tjänsten

Angelica Kallström Avdelningschef

0491-782272
Upplysning om tjänsten

Marijke Holwerda Vårdförbundet

0491-782161

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30