Hoppa till innehåll
Region Kalmar Läns Logotyp
bild för annons Röntgensjuksköterska

Röntgensjuksköterska

Västerviks sjukhus

Vi erbjuder

Radiologen i Västervik erbjuder dig som röntgensjuksköterska ett spännande och omväxlande arbete. Vi bedriver verksamhet på DT, MR, intervention, USG och konventionell röntgen. Utöver det har vi sektion för mammografi (hälsokontroll och klinisk mammografi) samt nukleärmedicin.

Vår verksamhet är en viktig del i vårdkedjan och i din roll som röntgensjuksköterska kommer du att träffa olika typer av patienter från sjukhusets olika kliniker och flöden. Västerviks sjukhus är ett mellanstort akutsjukhus med tätt samarbete över klinikgränserna och snabba beslutsvägar.

Vi har en modern och högteknologisk utrustningspark och ett brett undersökningspanorama med allt från konventionell röntgen till mer avancerade undersökningar på både barn och vuxna. Som röntgensjuksköterska hos oss arbetar du i team med radiologer, läkare från andra kliniker, undersköterskor och medicinska sekreterare. Tillsammans jobbar ni utifrån era olika kompetenser och utifrån varje patients unika förutsättningar och behov.

Dina arbetstider är främst förlagda till dagtid med viss tjänstgöring kvällstid samt helg och jour/beredskap.

Vi söker

Vi söker dig som är legitimerad röntgensjuksköterska. Du känner igen dig i att du är en flexibel person med god samarbetsförmåga. Som person är du kommunikativ och har lätt för att skapa nya relationer, vilket också är en central del i din roll då du har många kontakter och samarbeten med olika kliniker och avdelningar på sjukhuset.
För oss det viktigt att hålla hög servicenivå och kvalité där vi ofta får vara lite av problemlösare för att nå ett bra resultat för alla parter. Det betyder mycket för oss att du har ett positivt förhållningssätt till såväl arbetsuppgifter som arbetskamrater och att du tillsammans med oss skapar hög patientsäkerhet och god tillgänglighet, med patienten i fokus. Du är trygg och stabil i din profession vilket krävs för att kunna fatta beslut i varierande tempo. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Till denna tjänst tillämpar vi löpande rekrytering och urval, tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. 

Vår arbetsplats

Tillsammans med röntgenavdelningen i Vimmerby är vi 55 medarbetare som utför ca 61 000 undersökningar per år. Vi bedriver kvalificerad verksamhet dygnet runt med korta väntetider.
Vi värdesätter en god arbetsmiljö och en effektiv verksamhet som vi skapar gemensamt genom vår kamratandan och samarbete. Tillsammans lär vi oss av varandra och utvecklar den radiologiska avdelningen framåt. Hos oss möter du ständigt nya utmaningar vilket gör arbetet spännande, lärorikt, intressant och varierat, vilket ger dig stora möjligheter att utvecklas inom din profession.
Är du intresserad av att flytta till Västerviks kommun - läs mer här.

Vi är en del av Västerviks sjukhus, som är ett akutsjukhus med förlossningsvård och BB. På sjukhuset jobbar 1 500 medarbetare, vars ständiga utvecklingsarbete gör att vi når goda resultat i flera olika nationella mätningar. De senaste åren har vi varit mellan etta och trea i listan över ”Sveriges bästa mellanstora sjukhus” och vi kommer alltid högt i AT-läkarnas ranking. Sjukhuset ligger nära Västerviks centrum och skärgård.
Sjukhuset är en del av Region Kalmar län. Tillsammans jobbar vi och våra 7 000 kollegor för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.


Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Region Kalmar län erbjuder alla medarbetare en anställning på 100%. Om du arbetar deltid men önskar arbeta heltid kan utökning av tjänst erbjudas vid annan arbetsplats.

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Om tjänsten

Referensnummer:

2023/876

Placering/enhet:

Västerviks sjukhus

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100%

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2024-05-13
Upplysning om tjänsten

Lisa Lindblad, Avdelningschef

0490-86163
Upplysning om tjänsten

Susanne Mårtensson, Vårdförbundet

0490-86232
Upplysning om tjänsten

Martin Gustafsson, Vårdförbundet

0490-86232

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30