Hoppa till innehåll
Region Kalmar Läns Logotyp
bild för annons Röntgensjuksköterska, mammografi och radiologi

Röntgensjuksköterska, mammografi och radiologi

Länssjukhuset i Kalmar

Här finns en unik chans för dig som är röntgensjuksköterska att få jobba med både mammografi och radiologi. Vi söker nu en röntgensjuksköterska som utför undersökningar på båda enheterna. En möjlighet för dig som gillar variation och motiveras av att kunna många olika uppgifter!

Vi erbjuder

Vi erbjuder det bästa av två världar för dig som både har ett intresse av teknik och människor. Vår verksamhet utvecklas hela tiden och ny teknik integreras i det dagliga arbetet. Vi har en modern maskinpark och lokalerna är just nu under utbyggnad, vilket skapar bra förutsättning för en god arbetsmiljö och tillgänglighet. 

Hos oss får du en stor variation då tjänsten är placerad både på mammografin och radiologiska kliniken. Vi har både verksamhet där vi tar emot många patienter för korta besök, likväl som planerade längre besök. Du som arbetar här får rotera mellan de olika momenten och arbetar i nära samarbete med dina kollegor. Här har vi ett gott samarbetsklimat där vi trivs och stöttar varandra i vardagen.

Vi söker

Vi söker dig som är legitimerad röntgensjuksköterska. Det är meriterande om du har yrkeslivserfarenhet inom yrket. 

Det är viktigt för oss är att du kommer med ett driv, engagemang och med en vilja att göra skillnad. För att trivas gillar du kombinationen av att vissa dagar möta många patienter för rutinbesök likväl som att vissa dagar arbeta med komplexa ingrepp. Du ska vara nyfiken på och vilja utveckla din kompetens inom radiologi. Hos oss är det viktigt att du är strukturerad och kvalitetsmedveten.  

Personlig lämplighet är av stor vikt.

Vår arbetsplats

Kliniken utför i stort samtliga förekommande undersökningar som kan förväntas på en modern röntgenklinik. Personalen består av ca 120 medarbetare som tillsammans utför ungefär 100 000 undersökningar per år.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi är en del av Länssjukhuset i Kalmar, där 2300 personer arbetar för att erbjuda god vård och hög patientsäkerhet till länets invånare. Våra medarbetares ständiga utvecklingsarbete gör att vi når goda resultat i flera olika nationella mätningar. Sjukhuset har moderna lokaler och ligger nära Kalmar centrum och Kalmarsund. Länssjukhuset i Kalmar är ett av Sveriges 20 länssjukhus och Region Kalmar läns största arbetsplats. Sjukhuset är tillräckligt stort för att ha de flesta specialiteter representerade samtidigt som det är tillräckligt litet för en bra och personlig kontakt över klinikgränserna. Tack vare engagerade och kunniga medarbetare har vi under lång tid visat upp goda nationella resultat – detta är vi stolta över! Vår arbetsmiljö kännetecknas av arbetsglädje, delaktighet, öppenhet och trygghet.
Vi är 7000 medarbetare i Region Kalmar län som ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Tillsammans arbetar vi för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Välkommen att bli en av oss!Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Region Kalmar län erbjuder alla medarbetare en anställning på 100%. Om du arbetar deltid men önskar arbeta heltid kan utökning av tjänst erbjudas vid annan arbetsplats.

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Om tjänsten

Referensnummer:

2024/82

Placering/enhet:

Länssjukhuset i Kalmar

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100 %

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2024-05-05
Upplysning om tjänsten

Sara Delphin, avdelningschef

0480-448848
Upplysning om tjänsten

Robin Hamrin, avdelningschef

0480-81302

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30