Hoppa till innehåll
Region Kalmar Läns Logotyp

Psykologer barn- och ungdomspsykiatrin

Psykiatriförvaltningen

Hos oss ingår du i ett multiprofessionellt team där du har möjlighet att få vara med och utveckla barnpsykiatrin i Kalmar län. Uppföljning, kvalitet och patientsäkerhet är prioriterade områden i verksamheten. 

Som psykolog på vår mottagning erbjuds du ett varierat arbete som innehåller behandling, bedömning och utredning av barn och ungdomar. Vår mottagning kännetecknas av medarbetare med stor kompetens och engagemang i arbetet. Vi erbjuder goda möjligheter till fördjupning inom egna intresseområden och är lyhörda för att matcha dina önskemål mot våra behov. 

Samverkan med skola, socialtjänst och vårdgrannar är en viktig del av arbetet. Vi arbetar utifrån ett tvärvetenskapligt synsätt.

Du erbjuds regelbunden extern handledning i ditt arbete och det finns goda möjligheter till vidareutbildning och kompetensutveckling. Du planerar i hög grad ditt arbete själv och erbjuds flextid.

Om dig

Vi söker dig som är legitimerad psykolog med intresse för psykiatri. Erfarenhet av barnpsykiatriskt arbete är meriterande.

Du är en engagerad person med stort intresse för utveckling och lärande. Du ser värdet av ett gott samarbete och du trivs med att dela med dig och ta emot nya kunskaper och erfarenheter. Ditt engagemang och din inställning bidrar till ett bra arbetsklimat där vi alla hjälps åt och samarbetar för att nå bästa behandlingskvalitet för våra patienter.

Vi lägger stor vikt vid samarbetsförmåga och personlig lämplighet.

B-körkort krävs.

Din framtida arbetsplats

Barn- och ungdomspsykiatrin, BUP, i Kalmar län har mottagningar i Kalmar, Oskarshamn och Västervik. På mottagningen i Västervik är vi ett 30-tal medarbetare som under ett år möter ungefär 1200 barn, ungdomar och deras familjer. Mottagningen ligger centralt med gångavstånd till buss- och tågförbindelse.

Vi ingår i psykiatriförvaltningen i Region Kalmar län. Inom förvaltningen arbetar totalt 600 medarbetare med specialistpsykiatrisk vård för vuxna, barn- och ungdomar, rättspsykiatrisk vård samt rehabiliteringvård. Vi arbetar utifrån visionen: En specialistpsykiatri i framkant.

Region Kalmar län ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling.
Vi är över 7 000 medarbetare som alla jobbar tillsammans för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Hos oss får du många förmåner och ett av Sveriges bästa kollektivavtal. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete – varje dag.Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Region Kalmar län erbjuder alla medarbetare en anställning på 100%. Om du arbetar deltid men önskar arbeta heltid kan utökning av tjänst erbjudas vid annan arbetsplats.

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Om tjänsten

Referensnummer:

2024/462

Placering/enhet:

Psykiatriförvaltningen

Antal platser:

2

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100%

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2024-08-20
Upplysning om tjänsten

Maja Thulin, avdelningschef

010-3586428

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30