Hoppa till innehåll
Region Kalmar Läns Logotyp

Psykolog vuxenpsykiatriska öppenvården

Psykiatriförvaltningen

Hos oss erbjuds du ett varierat uppdrag med goda möjligheter till fördjupning inom egna intresseområden. Arbetet innebär psykologiskt bedömnings-, utrednings- och behandlingsarbete. Du arbetar både självständigt och tillsammans med dina psykologkollegor och övriga professioner i verksamheten.

Öppenvårdspsykiatrin erbjuder utöver specialiserade bedömnings- och utredningsinsatser en stor bredd av behandlingsformer såsom exempelvis kognitiv beteendeterapi, psykodynamisk terapi, PTSD-behandling, internetbaserad KBT, ACT och DBT. Vi har också olika psykoedukativa patient- och anhöriggrupper som affektskola, bipolärskola och ADHD-skola.

Som ny medarbetare hos oss får du god introduktion i verksamheten, handledning  och stöd via mentorskap.

Om dig

Vi söker dig som är legitimerad psykolog. Du är nyfiken och flexibel i ditt arbetssätt och kan bidra med idéer och drivkraft för att utveckla vår verksamhet.

Då vi värnar teamarbetet är det viktigt att du har en mycket god samarbetsförmåga. Du är skicklig på att lyssna och kommunicera och bidrar på så sätt till ett gott arbetsklimat.

Det är viktigt att du är trygg i dig själv och har förmåga att arbeta självständigt med stöd av teamet.

Det är meriterande om du har tidigare arbetslivserfarenhet av allmänpsykiatriskt arbete.

Din framtida arbetsplats 

Vuxenpsykiatri Norr består av en öppenvårdsmottagning i Vimmerby, två öppenvårdsmottagningar i Västervik samt psykiatrisk heldygnsvård inklusive rättspsykiatri i Västervik.

Vi kan erbjuda en ljus och rymlig arbetsplats i nya lokaler som är perfekt anpassad efter våra patienters behov. 

Vi ingår i psykiatriförvaltningen i Region Kalmar län. Inom förvaltningen arbetar totalt 600 medarbetare med specialistpsykiatrisk vård för vuxna, barn- och ungdomar, rättspsykiatrisk vård samt rehabiliteringvård. Vi arbetar utifrån visionen: En specialistpsykiatri i framkant.

Region Kalmar län ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling.
Vi är över 7 000 medarbetare som alla jobbar tillsammans för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Hos oss får du många förmåner och ett av Sveriges bästa kollektivavtal. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete – varje dag.Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Region Kalmar län erbjuder alla medarbetare en anställning på 100%. Om du arbetar deltid men önskar arbeta heltid kan utökning av tjänst erbjudas vid annan arbetsplats.

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Om tjänsten

Referensnummer:

2024/424

Placering/enhet:

Psykiatriförvaltningen

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100%

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2024-09-15
Upplysning om tjänsten

Annika Malmunger, avdelningschef

010-3587618
Upplysning om tjänsten

Hanna Eriksson, Psykologförbundet

010-3587230

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30