Hoppa till innehåll
Region Kalmar Läns Logotyp

Psykolog inom Mödrahälsovård och Barnhälsovård

Primärvårdsförvaltningen

Som psykolog i Psykologverksamheten MBHV arbetar du med förebyggande hälsovård och främjande insatser. Målgruppen är blivande föräldrar samt barn 0-6 år och deras föräldrar. Fokus är barns psykiska hälsa och utveckling. Du kommer att träffa barn och föräldrar i olika typer av hälsofrämjande insatser samt utföra barnbedömningar på primärvårdsnivå. I arbetet ingår även metodutveckling samt konsultation till sjuksköterskor på BHV och barnmorskor på MHV.

Psykologverksamheten inom MBHV är en länsövergripande enhet inom Barnhälsovården i Region Kalmar län. Vi söker nu legitimerad psykolog till tjänstgöring i norra länsdelen med Oskarshamn som placeringsort. Tjänsten innebär också arbete i Vimmerby/Hultsfred och Västervik.

Om dig

Vi söker dig som är legitimerad psykolog och ser gärna att du har erfarenhet av arbete inom Mödrahälsovård eller Barnhälsovård alternativt har ett stort intresse för området. Kunskaper i utvecklingspsykologi, föräldrablivandets psykologi, hälsopsykologi liksom erfarenhet av metoder för stöd anpassade till målgruppen är meriterande.

Du har ett stort intresse för förebyggande och salutogent arbete och vill arbeta med flera 'verktyg i verktygslådan'. Som person är du kommunikativ, flexibel, pedagogisk och har lätt för att arbeta självständigt. Du har nära till skratt och har lätt att samarbeta inom och utom arbetsgruppen.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

B-körkort är ett krav då resor ingår i tjänsten.

Din framtida arbetsplats

Du kommer att vara del av en engagerad arbetsgrupp med 8 psykologer. Som psykolog hos oss har man sin huvudsakliga arbetsplats i Västervik, Oskarshamn eller Kalmar, men arbete på andra orter förekommer. Arbetsklimatet är öppet och utvecklande och det finns ett gott samarbete över länet. Arbetsuppgifterna är varierande och du har själv möjlighet att vara med och utveckla arbetet.

I Kalmar län är det alltid nära till havet och naturupplevelser som förhöjer livskvaliteten!

Vill du bli vår kollega? Välkommen med din ansökan!

Vi är en del av Primärvårdsförvaltningen som erbjuder hälso- och sjukvård i hela Kalmar län. Vi finns både i större städer och på mindre orter. Tillsammans är vi cirka 900 medarbetare som jobbar med att främja hälsa i alla möten.

Region Kalmar län ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi är över 7 000 medarbetare som alla jobbar tillsammans för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Hos oss får du många förmåner och ett av Sveriges bästa kollektivavtal. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete – varje dag.

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Region Kalmar län erbjuder alla medarbetare en anställning på 100%. Om du arbetar deltid men önskar arbeta heltid kan utökning av tjänst erbjudas vid annan arbetsplats.

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Om tjänsten

Referensnummer:

2024/433

Placering/enhet:

Primärvårdsförvaltningen

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100%

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2024-08-11
Upplysning om tjänsten

Jennie Gladh, verksamhetschef

010-3583395
Upplysning om tjänsten

Sofi Hild, Psykologförbundet

010-3589909

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30