Hoppa till innehåll
Region Kalmar Läns Logotyp

Nattsjuksköterska till 1177 på telefon

Primärvårdsförvaltningen

Vi erbjuder

Region Kalmar kommer från och med 1 september att börja svara på nattsamtal för de patienter/medborgare som ringer för att erhålla sjukvårdsrådgivning via telefonnummer 1177. Detta uppdrag har tidigare varit utlagt men nu väljer Region Kalmar att ta hem detta arbete och svara själva i ett tätt samarbeta med Region Blekinge och Region Kronoberg.

Från 2024-09-01 ges det möjlighet till att arbeta natt på 1177 vilket är nytt för verksamheten. Stationärt kontor kommer också att finnas att tillgå. Om du är legitimerad sjuksköterska är du välkommen att söka ett utvecklande och mycket självständigt arbete som kommer att kunna bedrivas från hemmet. Huvudsakliga arbetsuppgifter är sjukvårdsrådgivning på telefon, göra bedömningar, hänvisning till rätt vårdinstans samt att ge egenvårdsråd. Som stöd i vårt arbete har vi ett nationellt rådgivningsstöd. Du behöver vara trygg med att dina kolleger finns på distans.

Vi söker

Du är trygg i din roll som sjuksköterska och tar ansvar för ditt arbete. Du kan arbeta självständigt med ansvarsfulla arbetsuppgifter och fungerar även bra i arbetet med dina kollegor. Du har ett bra bemötande och är tydlig i din kommunikation, både mot patienter och kollegor. Vi ser att du kan behålla lugnet i stressade situationer. Du ska se dig som en i arbetslaget och ha en ambition att bidra till en god arbetsmiljö med ett positivt lösningsfokuserat förhållningssätt.

Vår arbetsplats

Vi finns på två ställen i länet; Kalmar och Västervik. Vi som arbetar på kontoren är en trivsam
arbetsgrupp som arbetar utifrån en gemensam värdegrund. Tillsammans jobbar vi för en god och positiv arbetsmiljö och ett gott samarbete över länet.

Välkommen med din ansökan! Rekryteringen sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. 

Vi är en del av Primärvårdsförvaltningen, som erbjuder hälso- och sjukvård till hela Kalmar län. Vi finns både i större städer och på mindre orter. Med allmänmedicin som vår utgångspunkt ser vi människan i ett helhetsperspektiv och arbetar för att främja hälsa i alla möten.
Primärvårdsförvaltningen är en del av Region Kalmar län. Tillsammans är vi 7 000 medarbetare som jobbar för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.


Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Region Kalmar län erbjuder alla medarbetare en anställning på 100%. Om du arbetar deltid men önskar arbeta heltid kan utökning av tjänst erbjudas vid annan arbetsplats.

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Om tjänsten

Referensnummer:

2024/76

Placering/enhet:

Primärvårdsförvaltningen

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid/Deltid 100%

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2024-02-29
Upplysning om tjänsten

Marléne Henningsson, Verksamhetschef

0480-83155
Upplysning om tjänsten

Pia Atle, Vårdförbundet

0480-83720

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30