Hoppa till innehåll
Region Kalmar Läns Logotyp
bild för annons Medicinsk sekreterare, Radiologen

Medicinsk sekreterare, Radiologen

Länssjukhuset i Kalmar

Radiologiska kliniken söker en medicinsk sekreterare som vill bli en del av vårt team. Vi erbjuder en tjänst på en klinik med både akuta och planerade besök.

Vi erbjuder

Vi är en modern klinik där vi ligger i framkant vad det gäller nya arbetssätt. Vi har en låg andel diktatskrivning, vilket medför att medicinska sekreterare på kliniken kan fokusera på andra typer av arbetsuppgifter.

Hos oss kommer ditt arbete vara mycket varierande och bland annat bestå av receptionsarbete, tidsbokning, telefonkontakt med patienter. Hos oss får du en viktig roll i kontakten med patienter och remittenter. Arbetet inkluderar även bildöverföring med hjälp av olika tekniker till och från patienter, andra sjukhus eller distansgranskare i andra länder. På så vis är du en betydelsefull länk i vårdkedjan.

Medicinska sekreterare på Radiologiska kliniken arbetar på olika stationer och du får möjlighet att rotera mellan dessa utifrån behov och kompetens.

Vi är lyhörda för dina önskemål och vill hjälpa dig att nå dina mål och utvecklas i ditt yrke som medicinsk sekreterare! Gruppen har en sammanhållning som kännetecknas av en stark laganda och trygghet till varandra. Här tillåts du att växa, både som individ, och i grupp.

Arbetstiderna är dagtid måndag-fredag.

Vi söker

Vi söker dig som är utbildad medicinsk sekreterare. Du är självgående och tar ansvar för dina uppgifter med hög kvalitet. Att samarbeta ser du som en naturlig del av arbetet. Du är van och kan hantera snabba förändringar och är flexibel i ditt sätt. 

Patientkontakten är en viktig del i arbetet och du bör trivas i mötet med människor, både fysiskt och över telefon. Det är viktigt för oss att du förstår betydelsen av ett professionellt och gott bemötande. Du är ansiktet utåt!

Arbetet innebär en del digital hantering vilket ställer krav på din systemförståelse och tekniska förmåga. Vi förväntar oss att du bidrar till förbättringar i det dagliga arbetet på kliniken samt att du bidrar till en positiv stämning i arbetsgruppen. 

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

I denna rekrytering sker urval och tillsättning löpande, så vänta inte med din ansökan!

Vår arbetsplats

Vi är en mellanstor klinik som ger möjlighet till både bredd och specialisering inom våra olika professioner. Vi är drygt 100 medarbetare, varav 13 medicinska sekreterare, som på olika sätt bidrar för att utveckla och förvalta ny kunskap inom de olika undersökningar vi erbjuder, både akuta och elektiva. Vi arbetar inom olika sektioner med CT, slätröntgen, MR, angiografi, ultraljud, genomlysning och mammografi. Ett arbete pågår för att få PET-CT på plats till 2026 och en utökning av MR diagnostiken pågår också. Tillsammans skapar vi en arbetsplats med stort engagemang och delaktighet, där alla ges möjlighet att vara med och påverka. 

Vi är en del av Länssjukhuset i Kalmar, där 2300 personer arbetar för att erbjuda god vård och hög patientsäkerhet till länets invånare. Våra medarbetares ständiga utvecklingsarbete gör att vi når goda resultat i flera olika nationella mätningar. Sjukhuset har moderna lokaler och ligger nära Kalmar centrum och Kalmarsund. Länssjukhuset i Kalmar är ett av Sveriges 20 länssjukhus och Region Kalmar läns största arbetsplats. Sjukhuset är tillräckligt stort för att ha de flesta specialiteter representerade samtidigt som det är tillräckligt litet för en bra och personlig kontakt över klinikgränserna. Tack vare engagerade och kunniga medarbetare har vi under lång tid visat upp goda nationella resultat – detta är vi stolta över! Vår arbetsmiljö kännetecknas av arbetsglädje, delaktighet, öppenhet och trygghet.
Vi är 7000 medarbetare i Region Kalmar län som ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Tillsammans arbetar vi för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Välkommen att bli en av oss!Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Region Kalmar län erbjuder alla medarbetare en anställning på 100%. Om du arbetar deltid men önskar arbeta heltid kan utökning av tjänst erbjudas vid annan arbetsplats.

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Om tjänsten

Referensnummer:

2024/77

Placering/enhet:

Länssjukhuset i Kalmar

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100 %

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2024-02-25
Upplysning om tjänsten

Lollo Olausson, avdelningschef

0480-81116
Upplysning om tjänsten

Jeanette Karlsson, Vision

0480-81062

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30