Hoppa till innehåll
Region Kalmar Läns Logotyp

Medicinsk sekreterare Kvarnholmens hälsocentral

Primärvårdsförvaltningen

Vill du arbeta som medicinsk sekreterare på en välfungerande hälsocentral i centrala Kalmar med en stabil, trevlig, engagerad och välutbildad personalgrupp?

Som medicinsk sekreterare hos oss arbetar du med vanligt förekommande arbetsuppgifter på en hälsocentral såsom journalskrivning, receptionsarbete och kassahantering samt andra vårdadministrativa arbetsuppgifter. 

Tjänsten är ett vikariat på ett år med eventuell möjlighet till förlängning. 

Om dig

Du är utbildad medicinsk sekreterare eller hälso- och sjukvårdsadministratör. Det är meriterande om du har erfarenhet av Cosmic samt av primärvård. Vi ser att du har goda kunskaper i svenska språket och god datorvana. 

Vi söker dig som är flexibel, prestigelös och hjälpsam och kan rycka in där det behövs. Du har mycket god samarbetsförmåga med övriga medarbetare samtidigt som du har förmåga att arbeta självständigt och driva ditt arbete framåt. Du trivs med att ge god service till både kollegor och patienter och känner dig bekväm i patientkontakterna. Du är nyfiken, tycker om att lära dig nya saker och bidrar till god stämning på hälsocentralen. Personliga egenskaper är av stor betydelse.

Din framtida arbetsplats

Kvarnholmens Hälsocentral är en medelstor hälsocentral, med ca 7 300 listade patienter, som ligger i centrala Kalmar med vacker utsikt mot kanalen. Vårt patientklientel är varierat och mångfacetterat. Vi har en bra gemenskap, korta beslutsvägar och arbetar ständigt med att förbättra vår verksamhet, så att den ska vara anpassad till våra patienters behov och fungera bra för oss som arbetar här. Arbetsmiljön är i fokus och du har möjlighet att påverka ditt arbete och schema. 

Hos oss arbetar olika yrkeskategorier nära varandra och samarbetet mellan dessa är en självklar del i vårt patientarbete. Dina nya kollegor består av medicinska sekreterare, specialister i allmänmedicin, utbildningsläkare, distriktssjuksköterskor och sjuksköterskor med specialistmottagningar, undersköterskor, psykologer och en kurator. Tillsammans och med lika värde skapar vi en god spiral på ett öppet, kunnigt och engagerat sätt.

Rekrytering sker löpande, så skicka in din ansökan redan idag!

Vi är en del av Primärvårdsförvaltningen som erbjuder hälso- och sjukvård i hela Kalmar län. Vi finns både i större städer och på mindre orter. Tillsammans är vi cirka 900 medarbetare som jobbar med att främja hälsa i alla möten.

Region Kalmar län ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi är över 7 000 medarbetare som alla jobbar tillsammans för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Hos oss får du många förmåner och ett av Sveriges bästa kollektivavtal. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete – varje dag.

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Region Kalmar län erbjuder alla medarbetare en anställning på 100%. Om du arbetar deltid men önskar arbeta heltid kan utökning av tjänst erbjudas vid annan arbetsplats.

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Om tjänsten

Referensnummer:

2024/461

Placering/enhet:

Primärvårdsförvaltningen

Anställningsform:

Tidsbegränsad anställning

Anställningstid:

Tidsbegränsad

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2024-07-17
Upplysning om tjänsten

Ann-Louise Elling

010-3581397
Upplysning om tjänsten

Gerd Bergström

0491-82416

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30