Hoppa till innehåll
Region Kalmar Läns Logotyp

Medicinsk sekreterare BUP-mottagningen, vikariat

Psykiatriförvaltningen

Söker du ett intressant och varierande arbete där du kan utvecklas som medicinsk sekreterare? Då tror vi att du kommer att trivas hos oss. Här erbjuds du en bred tjänst, med viktiga arbetsuppgifter som att skriva journaler, ge stöd i administrativa ärenden samt ha patientkontakt i reception och telefon. Vi hoppas att du uppskattar ett nära samarbete med andra för här ingår du i ett multiprofessionellt team med läkare, psykologer, sjuksköterskor, psykoterapeuter, socionomer, sekreterare, specialpedagog, sjukgymnast och arbetsterapeut där du som medicinsk sekreterare har en viktig roll. Du kommer även att samverka och få ett bra kollegialt stöd i den grupp av medicinska sekreterare du ingår i. Arbetstiderna är dagtid, måndag till fredag.

Tjänsten är ett föräldravikariat med möjlighet till förlängning.

Arbetsuppgifter

Sedvanliga uppgifter för medicinsk sekreterare i form av journalskrivning, receptionsarbete, TeleQ och administrativt stöd.
Vi arbetar i samverkan med andra enheter inom kliniken vilket gör att arbetsuppgifter åt andra enheter ibland ingår i tjänsten.
Vi ser den administrativa rollen i verksamheten som en viktig del för ett fungerande teamarbete. 

Den administrativa gruppen består av sju medicinska sekreterare och möjligheten till kollegialt stöd är gott.

Arbetet ställer krav på personlig lämplighet och mognad. Arbetsuppgifternas ständiga växlande mellan utåtriktad verksamhet och rent administrativt arbete ställer krav på flexibilitet.

Uppföljning, kvalitet och patientsäkerhet är prioriterade områden.

Om dig

Du är utbildad till medicinsk sekreterare och har goda kunskaper i svenska språket och medicinsk terminologi. Det är meriterande om du har kunskaper i journalsystemet Cosmic. 
Som person är du engagerad, noggrann, serviceinriktad och flexibel. Stor vikt läggs vid samarbetsförmåga och personlig lämplighet.

Din framtida arbetsplats

Mottagningen är idag lokaliserad i nya lokaler belägna vid länssjukhuset i Kalmar.

Vi ingår i psykiatriförvaltningen i Region Kalmar län. Inom förvaltningen arbetar totalt 600 medarbetare med specialistpsykiatrisk vård för vuxna, barn- och ungdomar, rättspsykiatrisk vård samt rehabiliteringvård. Vi arbetar utifrån visionen: En specialistpsykiatri i framkant.

Region Kalmar län ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling.
Vi är över 7 000 medarbetare som alla jobbar tillsammans för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Hos oss får du många förmåner och ett av Sveriges bästa kollektivavtal. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete – varje dag.Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Region Kalmar län erbjuder alla medarbetare en anställning på 100%. Om du arbetar deltid men önskar arbeta heltid kan utökning av tjänst erbjudas vid annan arbetsplats.

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Om tjänsten

Referensnummer:

2024/442

Placering/enhet:

Psykiatriförvaltningen

Anställningsform:

Tidsbegränsad anställning

Anställningstid:

Tidsbegränsad

Sysselsättningsgrad:

Heltid 40 tim/v

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2024-07-21
Upplysning om tjänsten

Magnus Jönsson, Enhetschef

010-3588488
Upplysning om tjänsten

Karin Jansson, medicinsk sekr

010-3588480

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30