Hoppa till innehåll
Region Kalmar Läns Logotyp

Materialkonsulent

Regionservice

Har du ett stort intresse för materialfrågor inom vården? Är du pedagogisk, nyfiken och analyserande med väl utvecklad servicekänsla? Då har vi jobbet för dig!

I tjänsten som materialkonsulent ger du råd och information i materialfrågor samt följer upp och vårdar avtal och leverantörskontakter. Du kommer att ingå i ett mindre team som tillsammans blir vårdens primära kontaktyta rörande materialfrågor. Arbetet sker tätt tillsammans med medarbetare inom upphandling och logistik men du kommer även att arbeta tillsammans med andra samarbetspartners som till exempel vårdhygien, sjukhusens verksamhetsutvecklare och regionens kompetenscentrum. Du ger stöd till verksamheterna i olika ärenden rörande vårdrelaterat material, avvikelser och reklamationer samt i planering av utbildningsinsatser. I din roll ingår även att vara uppdaterad inom gällande lagstiftning och exempelvis förändringar i myndigheters krav och ansvara för myndighetskontakter.

Om dig

Du är en person med bakgrund, utbildning och bred kompetens inom vården som med din erfarenhet kan agera som en sakkunnig länk mellan upphandling och vården i frågor rörande främst medicinska förbrukningsvaror.

Du är självgående, tar egna initiativ samt är flexibel, drivande och levererar resultat. Ditt arbetssätt är strukturerat och du tänker taktiskt. Du ser möjligheter där andra ser problem och söker aktivt lösningar. Din förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på både svenska och engelska är god och du har erfarenhet av att jobba i office-paketet. Vidare är du prestigelös och har en god samarbetsförmåga och en vilja att precis som vi, bidra till den positiva stämningen på vår enhet.

Urval kan ske löpande, så sänd in din ansökan redan idag!

Din framtida arbetsplats

Du blir en del av upphandlingsenheten som består av 26 medarbetare. Vi genomför länsövergripande upphandlingar för hela regionen och stöttar alla våra verksamheter i avtals- och upphandlingsfrågor. Vi följer aktivt upp avtal och har ett särskilt ansvar för att regionens verksamheter tillämpar upphandlade avtal.  Vi är en modern arbetsplats där vi arbetar utifrån vår värdegrund om ett öppet, engagerat och kunnigt ledar- och medarbetarskap. Arbetsglädjen står i fokus och vi arbetar för att varje dag bli lite bättre!

Vi är en del av Regionservice, som är 500 medarbetare med specialkompetens inom flera olika yrkesområden. Tillsammans ansvarar, utför och utvecklar vi servicetjänster för Region Kalmar läns verksamheter.

Region Kalmar län ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi är över 7 000 medarbetare som alla jobbar tillsammans för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Hos oss får du många förmåner och ett av Sveriges bästa kollektivavtal. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete – varje dag.

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Region Kalmar län erbjuder alla medarbetare en anställning på 100%. Om du arbetar deltid men önskar arbeta heltid kan utökning av tjänst erbjudas vid annan arbetsplats.

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Om tjänsten

Referensnummer:

2024/437

Placering/enhet:

Regionservice

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100%

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2024-07-31
Upplysning om tjänsten

Staffan Carlson, 1:a linjens chef

010-3583035
Upplysning om tjänsten

Ida Carlén, Materialkonsulent

010-3588740
Upplysning om tjänsten

Lena Runesson, Vision

010-3584563

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30