Hoppa till innehåll
Region Kalmar Läns Logotyp

Lokalvårdare

Regional bildningsverksamhet

Vi erbjuder

Som lokalvårdare kommer du tillsammans med kollegor se till att folkhögskolans internat,
konferenslokaler, undervisningslokaler, personalrum, sanitetsutrymmen och andra allmänna utrymmen hålls rena. Du kommer att arbeta med allt från maskinell rengöring, golvvård och textilvård till storstädningar och iordningsställande av konferenslokalerna. Vid eventuellt behov kommer du också att få hjälpa till i skolans kök.

Vi söker

Vi söker dig som har en treårig gymnasieutbildning, alternativt utbildning eller kompetens som
arbetsgivaren bedömer likvärdig. Du har yrkeserfarenhet av lokalvård och maskinell rengöring och har ett serviceinriktat förhållningssätt. Du tar ansvar för att arbetet blir gjort med god kvalitet och är van vid att växla mellan olika arbetsuppgifter. Eftersom vi arbetar i grupp är det viktigt att du är bra på att samarbeta. Du ska ha grundläggande kunskap i det svenska språket för att bland annat kunna läsa och förstå städinstruktioner, samt för att kunna förstå och hantera kemikalier. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Tjänsten är en timavlönad visstidsanställning med i första hand arbetstid dagtid på måndagar och onsdagar tom 2024-05-31. Det kan komma att finnas möjlighet till eventuell förlängning samt till mer arbetstid vid ordinarie personals frånvaro.

Vår arbetsplats

Ölands folkhögskola är en av fyra folkhögskolor med Region Kalmar län som huvudman. Regionens vision om kultur, hälsa, integration och hållbarhet präglar skolans verksamhet. 

Vi har allmänna kurser som arbetar tematiskt med en tydlig röd tråd utifrån de globala målen, Agenda 2030. Vi har också profilkurser inom konst, design, dokumentärfilm, scenkonst, skrivande, hållbarhet, byggnadsvård, seniorkurs samt ett stort utbud av sommarkurser. Vi har cirka 240 deltagare och ett internat med plats för cirka 100 deltagare.

I förvaltningsområdet Bildning ingår fem basenheter, Biblioteksutveckling och de fyra folkhögskolorna: Gamleby folkhögskola, Högalids folkhögskola, Vimmerby folkhögskola och Ölands folkhögskola. Folkhögskolorna ska erbjuda ett brett utbud av utbildningar som bidrar till att höja bildnings- och utbildningsnivån i länet. Biblioteksutveckling initierar, leder och samordnar länets gemensamma utvecklingsarbete inom biblioteksområdet.
Vi är en del av Region Kalmar län, som ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik och regional utveckling. Här finns totalt 7 000 medarbetare som alla jobbar tillsammans för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete – varje dag.

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Region Kalmar län erbjuder alla medarbetare en anställning på 100%. Om du arbetar deltid men önskar arbeta heltid kan utökning av tjänst erbjudas vid annan arbetsplats.

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Om tjänsten

Referensnummer:

2024/87

Placering/enhet:

Regional bildningsverksamhet

Anställningsform:

Tidsbegränsad anställning

Anställningstid:

Tidsbegränsad

Sysselsättningsgrad:

Deltid ca 40%

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2024-03-01
Upplysning om tjänsten

Göran Tripkovic, kostchef

0485-564401
Upplysning om tjänsten

Pia Wicksén, Kommunal

070-3845300

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30