Hoppa till innehåll
Region Kalmar Läns Logotyp
bild för annons Logoped barn- och ungdomshabiliteringen

Logoped barn- och ungdomshabiliteringen

Oskarshamns sjukhus

Vi erbjuder

Barn- och ungdomshabiliteringen i Oskarshamn söker nu en logoped! Vi erbjuder ett meningsfullt och variationsrikt arbete med stort fokus på de barn och ungdomar vi möter. Vår målgrupp är individer med varaktiga funktionsnedsättningar såsom intellektuell funktionsnedsättning, autismspektrumtillstånd och rörelsehinder.
Du blir en av två logopeder som aktivt deltar i teamets utrednings- och behandlingsarbete. Förutom bedömning och behandling vid ät- och sväljsvårigheter samt vid kommunikationssvårigheter ger du stöd till patienten, familjen och deras övriga nätverk. Du kommer arbeta både enskilt och tillsammans med andra erfarna kollegor, vilket gör arbetet stimulerande. Vi förskriver också flera olika typer av hjälpmedel som vi följer upp, bygger vidare på och stöttar patienterna att utvecklas med.

Vi söker

Vi söker dig som är legitimerad logoped och som har ett nyfiket intresse för habilitering. För att trivas och lyckas med arbetet hos oss tror vi att du:
- Utgår från patienternas behov och involverar patienten och dess nätverk i arbetet
- Trivs med att arbeta i grupp och samverka
- Tar del av andra professioners kunskap och erfarenheter samt delger dina egna
- Tar eget ansvar och har förmåga att prioritera
- Har intresse av att skapa nya arbetssätt tillsammans med andra
Du behöver ha goda kunskaper i svenska i tal och skrift samt B-körkort. Vi är nyfikna på dig - varmt välkommen med din ansökan!

Vår arbetsplats

När teamet får beskriva sitt arbete och sin arbetsplats framkommer att de känner att arbetet känns meningsfullt och att det vi gör är betydelsefullt för patienterna och deras familjer. I teamet tar vi hand om varandra och hjälps åt när det behövs. Det uppskattas att det är en flexibel arbetsplats där man som medarbetare har stor frihet i hur arbetet läggs upp och där man får vara med i utvecklingsarbeten. Även möjligheten att till viss del kunna arbeta hemifrån ses som en styrka hos oss. Om du är en lagspelare som gillar problemlösning tror vi att du skulle trivas bra hos oss!   

Vi är en del av basenheten Habilitering Norr som omfattar barn-, ungdoms och vuxenhabilitering samt syncentralen i Kalmar läns sex norra kommuner. I basenheten finns ca 50 medarbetare och på barn- och ungdomshabiliteringen finns följande professioner; arbetsterapeut, sjukgymnast/fysioterapeut, psykolog, kurator, logoped, läkare, sjuksköterska, specialpedagog och teamsekreterare. 
Välkommen med din ansökan!

Vi är en del av Oskarshamns sjukhus, som är ett litet sjukhus med snabba beslutsvägar och nära kontakter mellan enheterna. Våra medarbetares ständiga utvecklingsarbete gör att vi når goda resultat i flera olika nationella mätningar, bland annat har vi utsetts till Sveriges bästa mindre sjukhus flera gånger de senaste åren. Sjukhuset ligger nära Oskarshamns centrum och skärgård.
Sjukhuset är en del av Region Kalmar län. Tillsammans jobbar vi och våra 7 000 kollegor för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.


Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Region Kalmar län erbjuder alla medarbetare en anställning på 100%. Om du arbetar deltid men önskar arbeta heltid kan utökning av tjänst erbjudas vid annan arbetsplats.

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Om tjänsten

Referensnummer:

2023/924

Placering/enhet:

Oskarshamns sjukhus

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100 %

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2024-03-29
Upplysning om tjänsten

Rebecka Nilsson, områdeschef

0491-782620
Upplysning om tjänsten

Torbjörn Westerberg, logoped

0491-782583
Upplysning om tjänsten

Marie Wallman Andersson, SRAT

0490-86797

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30