Hoppa till innehåll
Region Kalmar Läns Logotyp

Legitimerad läkare till klinisk fysiologi och nuklearmedicin

Diagnostiskt centrum

Vi erbjuder

Välkommen till en spännande möjlighet att bli en del av Fysiologiska kliniken i Kalmar. Vi bedriver en bred klinisk fysiologisk och nuklearmedicinsk verksamhet. Som en liten men modig klinik öppnar vi dörrarna till stora utvecklingsmöjligheter och banar vägen för framtidens diagnostik, där din input och idéer kommer att tas emot och värdesättas. Vi strävar alltid efter att erbjuda diagnostik av högsta kvalitet, och som läkare hos oss kommer du att spela en central roll i att uppnå detta mål.

På vår klinik finns en varm och välkomnande arbetsmiljö där samarbete och stöttning är nyckeln till framgång. Här kommer du att få möjlighet att växa och utvecklas professionellt samtidigt som du skapar meningsfulla relationer med dina kollegor. Vi har en närvarande och engagerad ledning som stödjer våra medarbetare.

Vår klinik är välbemannad med både överläkare/specialistläkare, ST-läkare, biomedicinska analytiker, undersköterskor och medicinska sekreterare. Vi har en god planering med utbildningar, handledning och tid för studier för våra läkare. Kliniken är delaktig i läkarutbildningen i Kalmar.

Vi söker

Vi söker efter dig som är legitimerad läkare och har ett intresse för klinisk fysiologi. Vi söker dig som är van att arbeta målstyrt och inte tvekar att anta nya utmaningar. Du bör ha en stark vilja att utveckla dina kunskaper och färdigheter inom området. Du bör vara modig nog att ta egna initiativ och vara öppen för att utmana status quo.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet för tjänsten.

Vår arbetsplats

Region Kalmar län vet att högkvalitativ modernt anpassad diagnostik räddar liv. Tillsammans utvecklar vi framtidens sjukvård och utför ett meningsfullt arbete. Vår verksamhet präglas av hög kompetens, trevliga kollegor och varierande arbetsuppgifter. Vi söker nu dig som vill göra verklig skillnad och utmana gränserna för vad som är möjligt inom framtidens sjukvård. Vi tror på kraften hos många och ställer höga krav på både ledarskap och medarbetarskap – tillsammans formar vi morgondagens diagnostik.

Vi tillämpar löpande rekrytering så välkommen in med din ansökan redan idag.

Vi är en del av Diagnostiskt centrum, som består av 260 medarbetare som årligen utför fler än sex miljoner analyser, undersökningar och behandlingar. Vi arbetar inom enheterna Klinisk patologi, Klinisk mikrobiologi, Klinisk kemi och transfusionsmedicin, Klinisk fysiologi och nuklearmedicin, Smittskydd och Vårdhygien samt Biobank- och vävnadscentrum. Vi är ett vetenskapligt kompetenscentrum och aktiva inom flera forskningsområden. Vår länsövergripande verksamhet finns på sjukhusen i Kalmar, Oskarshamn och Västervik.

Diagnostiskt centrum är en del av Region Kalmar län. Tillsammans jobbar vi och våra 7 000 kollegor för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Region Kalmar län erbjuder alla medarbetare en anställning på 100%. Om du arbetar deltid men önskar arbeta heltid kan utökning av tjänst erbjudas vid annan arbetsplats.

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Om tjänsten

Referensnummer:

2024/192

Placering/enhet:

Diagnostiskt centrum

Anställningsform:

Tidsbegränsad anställning

Anställningstid:

t.o.m. 2025-08-31

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100 %

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2024-04-07
Upplysning om tjänsten

Edyta Johansson, Basenhetschef

0480-84304
Upplysning om tjänsten

Johan Karlsson, Läkarföreningen

0480-448828

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30