Hoppa till innehåll
Region Kalmar Läns Logotyp

Kvalitetssamordnare

Kalmar länstrafik

 

Om dig

Vi söker dig med högskoleexamen inom verksamhetsutveckling, lean eller annan, för arbetsgivaren, relevant akademisk utbildning. Krav för tjänsten är att du har erfarenhet av analysarbete och/eller förbättringsarbete. Meriterande med erfarenhet från trafik, avvikelsehantering, omvärldsbevakning och utredning.

Du har vana av att arbeta med komplexa frågor, genomföra analyser och bryter ner frågor i delar för att lösa problem. I arbetet tar du hänsyn till verksamhetens mål, ekonomiska aspekter samt mått för kvalité, när du kommer med förslag till förbättringar. 

Utvecklingen i vår verksamhet går fort, därför behöver du ha lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter och se möjligheter i förändring.

Du trivs med att enskilt få fördjupa dig i en fråga men växlar gärna med grupparbete och samverkan med olika roller och områden. För att hitta bästa lösningen vill du fånga in flera perspektiv och lyssna in synpunkter från flera håll i verksamheten.

Din framtida arbetsplats

På basenheten för serviceresor blir du en del av vårt team som arbetar med våra sjukresor, färdtjänst och riksfärdtjänst. Här finns stort engagemang och fokus på utveckling för verksamheten.

I din tjänst kommer du att analysera serviceresans effektivitet och identifierar områden där processer kan effektiviseras eller optimeras för att spara tid, resurser eller minska kostnader.

I jobbet ingår att göra analyser för vad som händer i den omvärld som vi påverkas av såsom exempelvis politiska beslut, miljö och hur branschen förändras. Du arbetar med flödes-och processförändringar samt introduktion av dessa. Analysera, utmana, ta fram förbättringsförslag och vara delaktig i implementeringen av dessa.

Du hanterar och analyserar inkomna avvikelser för att hitta förbättringar, säkerställa att avtal följs upp och att vi genom uppföljning och dialog med alla berörda såsom medarbetare, kunder och trafikföretag skapar en mer effektiv och kvalitetssäker verksamhet. Genom att tillhandahålla insikter och rekommendationer kan du som analytiker bidra till att optimera serviceresorna.

Kalmar länstrafik är en del av Region Kalmar län och ansvarar för kollektivtrafiken i Kalmar län. Vi som arbetar på Kalmar länstrafik jobbar för att underlätta vardagen för Kalmar läns invånare och besökare. Vårt ansvar innefattar busstrafik, tågtrafik, sjukresor, färdtjänst, skolresor samt skärgårdstrafik. Trafiken bedrivs tillsammans med upphandlade företag som kör och underhåller fordonen som trafikerar kollektivtrafiken. Vi som jobbar på Kalmar länstrafik är därmed dem som bland annat trafikleder, planerar, och administrerar kollektivtrafiken. Huvudkontoret är placerat i Högsby och det finns kontor i Kalmar och Oskarshamn.

Region Kalmar län ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi är över 7 000 medarbetare som alla jobbar tillsammans för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Hos oss får du många förmåner och ett av Sveriges bästa kollektivavtal. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete – varje dag.

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Region Kalmar län erbjuder alla medarbetare en anställning på 100%. Om du arbetar deltid men önskar arbeta heltid kan utökning av tjänst erbjudas vid annan arbetsplats.

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Om tjänsten

Referensnummer:

2024/361

Placering/enhet:

Kalmar länstrafik

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2024-08-18
Upplysning om tjänsten

Sabina Basic, basenhetschef

010-2121133
Upplysning om tjänsten

Viktorija Zuperkaite, Vision

viktorija.zuperkaite@regionkalmar.se

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30