Hoppa till innehåll
Region Kalmar Läns Logotyp

Krokimodell, Gamleby folkhögskola

Regional bildningsverksamhet

Är du nyfiken på att testa på möjlighet att arbeta som krokimodell? Gamleby folkhögskola söker nu en krokimodell till ett antal tillfällen under kommande läsår, 2024/2025. Inför en grupp tecknare tar du olika ställningar som känns naturliga för dig på ett podium, liggande, sittande eller stående. Du kan använda pall och/eller stödstav till din hjälp om du vill. Ställningarna kan variera i tid, allt från en till tio minuter.

Om dig
Vi söker dig som vill arbeta som krokimodell med din kropp. Du behöver inte ha någon erfarenhet men du ska känna dig bekväm att posera utan kläder inför en grupp.

Din framtida arbetsplats
Du kommer att få arbeta i en utvecklande och inspirerande folkhögskolemiljö där skolan ligger naturskönt i Gamleby sedan 1969, men skolan är en av Sveriges äldsta från 1876. Gamleby folkhögskola har en verksamhet som består av allmänna kurser med olika inriktningar, på grund- och gymnasienivå, särskilda kurser inom fotografi, hållbar textil och odling, samt kurser inom hållbarhet och omställning. Gamleby folkhögskola har också yrkesutbildningar till fritidsledare, lärarassistent och undersköterska, samt en yrkeshögskoleutbildning till TV-produktionsspecialist. Dessutom har verksamheten kurs- och konferensverksamhet samt internat som hyrs ut till deltagare och används för konferensgäster. Vi har cirka 50 medarbetare och cirka 220 deltagare på våra långa kurser. Hos oss möter du människor i olika åldrar med skilda kulturella bakgrunder, livssituationer och förutsättningar. Tillsammans skapar vi en miljö som väcker lust att lära och ger möjlighet till egen utveckling. I vår trygga lärmiljö får varje deltagare ett personligt bemötande. Hoppas att du vill vara en del av vår verksamhet!

I förvaltningsområdet bildning ingår fem basenheter, biblioteksutveckling och de fyra folkhögskolorna: Gamleby folkhögskola, Högalids folkhögskola, Vimmerby folkhögskola och Ölands folkhögskola. Folkhögskolorna erbjuder ett brett utbud av utbildningar som bidrar till att höja bildnings- och utbildningsnivån i länet. Biblioteksutveckling initierar, leder och samordnar länets gemensamma utvecklingsarbete inom biblioteksområdet. Vi är en del av den regionala utvecklingsförvaltningen som tillsammans arbetar för tillväxt- och utvecklingsfrågor i Kalmar län.

Region Kalmar län ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi är över 7 000 medarbetare som alla jobbar tillsammans för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Hos oss får du många förmåner och ett av Sveriges bästa kollektivavtal. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete – varje dag.

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Region Kalmar län erbjuder alla medarbetare en anställning på 100%. Om du arbetar deltid men önskar arbeta heltid kan utökning av tjänst erbjudas vid annan arbetsplats.

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Om tjänsten

Referensnummer:

2024/460

Placering/enhet:

Regional bildningsverksamhet

Anställningsform:

Särskild visstidsanställning

Anställningstid:

Tidsbegränsad

Sysselsättningsgrad:

Deltid Ett antal tillfällen under läsåret 2024/2025

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2024-07-30
Upplysning om tjänsten

Pethra Larsson, rektor

0493-13102
Upplysning om tjänsten

Elin Öhrling, Sveriges lärare

072-2072854

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30