Hoppa till innehåll
Region Kalmar Läns Logotyp
bild för annons Kontaktsjuksköterska kirurgi

Kontaktsjuksköterska kirurgi

Västerviks sjukhus

Gör skillnad varje dag som kontaktsjuksköterska hos oss! Som kontaktsjuksköterska finns du som stöd för patienter och deras anhöriga under utredning och behandling av cancerdiagnoser. Du välkomnas till ett sammansvetsat team av sjuksköterskor, läkare, undersköterskor och medicinska sekreterare. Tillsammans utgör vi ett professionellt arbetslag med hög kompetens som samarbetar runt de olika diagnoserna för att ge våra patienter den bästa möjliga vården.

Du ansvarar i denna roll för den kirurgiska väntelistan till vår mottagning och har daglig telefonrådgivning för våra patienter samt hjälper till och ger råd till kommun och primärvård. Hos oss på kirurgkliniken erbjuds du ett självständigt och stimulerande arbete med goda förutsättningar att växa inom din profession. Tjänsten är placerad på kirurgmottagningen men rotation mot endoskopienheten och avdelning ingår vilket ger stora möjligheter till utveckling och att få en helhetssyn över processerna på kliniken.

Om dig

Du som söker denna tjänst är en legitimerad sjuksköterska som känner dig trygg och stabil i din profession. Har du erfarenhet av kirurgisk vård eller arbete som kontaktsjuksköterska så ser vi detta som meriterande, men det viktigaste är att du har ett genuint intresse för området och att du har en bred yrkeskompetens. Arbetet är självständigt och ställer därför krav på att du är strukturerad och målinriktad i ditt arbetssätt. Det är också viktigt att du har ett driv och vill vara med och bidra till den fortsatta utvecklingen av vår verksamhet för att på bästa sätt möta framtiden.

Du agerar alltid professionellt i dina möten med patienter, medarbetare och övriga samarbetspartners. Samtidigt som arbetet är självständigt så är du relationsskapande och serviceinriktad i din framtoning och ser samarbete som en självklarhet. Du är tydlig i ditt sätt att kommunicera och är lyhörd inför varje individs behov och har förmågan att skapa trygghet och förtroende i dina relationer, såväl patienter som kollegor. Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet.

Din framtida arbetsplats

Kirurgkliniken bedriver en bred verksamhet inom allmän kirurgi med fullt akutkirurgiskt uppdrag. Vården präglas av våra kunniga och engagerade medarbetare, god tillgänglighet och bra resultat. Det är viktigt för oss att ha en god arbetsmiljö där patientsäkerhet och utvecklingsarbete är i fokus. Vi värnar om varandra, har en stöttande och välkomnade kultur liksom god stämning.  Västerviks sjukhus präglas av korta kontaktvägar som underlättar samarbetet kring patienten vilket är en av våra stora styrkor. Bor du inte i Västervik än men är intresserad av att flytta hit kan vi bistå med tips på boende och livet i Västervik.

Läs mer om flytta till Västervik här

Vi är en del av Västerviks sjukhus, som är ett akutsjukhus med förlossningsvård och BB. På sjukhuset jobbar 1 500 medarbetare, vars ständiga utvecklingsarbete gör att vi når goda resultat i flera olika nationella mätningar. De senaste åren har vi varit mellan etta och trea i listan över ”Sveriges bästa mellanstora sjukhus” och vi kommer alltid högt i AT-läkarnas ranking. Sjukhuset ligger nära Västerviks centrum och skärgård.
Sjukhuset är en del av Region Kalmar län. Tillsammans jobbar vi och våra 7 000 kollegor för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.


Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Region Kalmar län erbjuder alla medarbetare en anställning på 100%. Om du arbetar deltid men önskar arbeta heltid kan utökning av tjänst erbjudas vid annan arbetsplats.

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Om tjänsten

Referensnummer:

2024/214

Placering/enhet:

Västerviks sjukhus

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100%

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2024-04-05
Upplysning om tjänsten

Irene Jakobsson

0490-86893

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30