Hoppa till innehåll
Region Kalmar Läns Logotyp

Fysioterapeut/sjukgymnast inom primärvård/distriktsrehabilitering

Region Kalmar

Vi erbjuder dig ett intressant, omväxlande och utvecklande arbete på en arbetsplats där det råder ett bra och prestigelöst arbetsklimat och där arbetsglädjen är hög. På distriktsrehabiliteringen i Emmaboda möter du patienter med olika funktionsnedsättningar, från flera diagnosgrupper och med olika rehabiliteringsbehov. Du genomför undersökningar, bedömningar, behandlingar, håller i patientskolor och träningsgrupper. Vi har ett nära samarbete i arbetsgruppen, mellan våra distriktsrehabiliteringar och ut mot andra aktörer. Vi arbetar med digital rehabilitering. Närheten till hälsocentralen bidrar till god samverkan runt patienterna. 

Du kommer att ingå i ett team med fysioterapeuter/sjukgymnaster och arbetsterapeut. Du kommer att få en individuell introduktion som är anpassad utifrån dina tidigare erfarenheter samt kontinuerlig kompetensutveckling.

Arbetstiden är förlagd dagtid måndag till fredag.

Arbetsplatsen ligger i nära anslutning till tåg och buss vilket gör det lätt att pendla från till exempel Kalmar, Karlskrona eller Växjö.

Vill du veta mer om vad vår fantastiska region har att erbjuda? Läs mer på Flytta hit.

Om dig

Vi söker dig som är legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast. Som person är du självgående, tar initiativ och är flexibel. Du trivs med att samarbeta med andra, är kreativ och strukturerad i ditt arbete. Vi strävar efter att våra medarbetare ska kunna arbeta mer riktat mot sitt intresseområde parallellt med det ordinarie patientarbetet. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Urval sker löpande och tillsättning kan komma att ske innan ansökningstiden gått ut. Välkommen med din ansökan redan idag!

Din framtida arbetsplats

Rehab Söder har som uppdrag att erbjuda medborgarna i södra Kalmar län rehabiliterande insatser på såväl specialist- som primärvårdsnivå. Organisationsmässigt hör vi till Länssjukhuset i Kalmar. Med stort engagemang och bred kompetens erbjuder vi god vård och hög patientsäkerhet.

Länssjukhuset i Kalmar är ett av tre sjukhus i Kalmar län. Sjukhuset är ett akutsjukhus med specialistvård, förlossningsvård och BB. Här arbetar drygt 2300 personer för att erbjuda god vård och hög patientsäkerhet till länets invånare. Våra medarbetares ständiga utvecklingsarbete gör att vi når goda resultat i flera olika nationella mätningar. Sjukhuset ligger nära Kalmar centrum och Kalmarsund.

Region Kalmar län ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi är över 7 000 medarbetare som alla jobbar tillsammans för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Hos oss får du många förmåner och ett av Sveriges bästa kollektivavtal. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete – varje dag.

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Region Kalmar län erbjuder alla medarbetare en anställning på 100%. Om du arbetar deltid men önskar arbeta heltid kan utökning av tjänst erbjudas vid annan arbetsplats.

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Om tjänsten

Referensnummer:

2024/450

Placering/enhet:

Region Kalmar

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100%

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2024-08-13
Upplysning om tjänsten

Simon Edberg, Avdelningschef

010-3580728

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30