Hoppa till innehåll
Region Kalmar Läns Logotyp

Fysioterapeut/sjukgymnast habiliteringen

Länssjukhuset i Kalmar

Rollen som fysioterapeut/sjukgymnast är en bärande pusselbit i vår verksamhet för att säkerställa en kvalitetssäker vård för barn med funktionsnedsättning. Arbetsuppgifterna är varierande där du bland annat kommer ansvara över utredning, bedömning, behandling och utprovning/förskrivning av hjälpmedel. Dessutom kommer du arbeta med gruppverksamheter som inkluderar bassängträning och gymnastik grupper. Som nyanställd hos oss på habiliteringen erbjuder vi dig regelbundna yrkesträffar samt handledning och stöd från erfarna yrkeskollegor för att du ska få en trygg och intresseväckande start på din karriär hos oss på habiliteringen. Vi är din framtida arbetsgivare som främjar din personliga och yrkesmässiga utveckling där det ges möjlighet till vidareutveckling.


Är du intresserad av att ta nästa kliv och göra skillnad i människors liv? Vänta då inte med din ansökan. Vi ser fram emot din ansökan och hoppas att du är intresserad av att bli en av oss!

Om dig

Vi söker dig som är legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast och välkomnar ansökan från dig som är såväl nyexaminerad som erfaren i yrkesrollen. Dessutom är det meriterande om du har tidigare erfarenhet av habilitering och/eller neurologi.
Att du besitter god samarbetsförmåga är viktigt då du dels kommer arbeta nära din arbetsgrupp, dels ha kontakter utanför den egna verksamheten. Som person har du god pedagogisk förmåga, är målinriktad samt är tydlig och strukturerad i ditt arbete för att tillsammans med dina kollegor stärka en god vård för våra patienter. Då det förekommer resor i tjänsten är B-körkort ett krav. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.


Urval sker löpande. Välkommen med din ansökan!

Din framtida arbetsplats

Habiliteringen är specialistverksamheten som ger stöd till barn, ungdomar och vuxna med funktionsnedsättningar och deras anhöriga. Vi arbetar i tvärprofessionella team som består av arbetsterapeuter, kuratorer, logopeder, läkare, psykologer, fysioterapeuter/sjukgymnaster, sjuksköterskor och specialpedagoger. Teamet har också tillgång till medicinsk sekreterare och tekniker. Habiliteringen arbetar gentemot hela södra Kalmar län och är lokaliserade på Länssjukhuset i Kalmar.


Arbetstiden är förlagd måndag till fredag under dagtid.

 

 

 Länssjukhuset i Kalmar är ett av tre sjukhus i Kalmar län. Sjukhuset är ett akutsjukhus med specialistvård, förlossningsvård och BB. Här arbetar drygt 2300 personer för att erbjuda god vård och hög patientsäkerhet till länets invånare. Våra medarbetares ständiga utvecklingsarbete gör att vi når goda resultat i flera olika nationella mätningar. Sjukhuset ligger nära Kalmar centrum och Kalmarsund.

Region Kalmar län ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi är över 7 000 medarbetare som alla jobbar tillsammans för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Hos oss får du många förmåner och ett av Sveriges bästa kollektivavtal. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete – varje dag.

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Region Kalmar län erbjuder alla medarbetare en anställning på 100%. Om du arbetar deltid men önskar arbeta heltid kan utökning av tjänst erbjudas vid annan arbetsplats.

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Om tjänsten

Referensnummer:

2024/480

Placering/enhet:

Länssjukhuset i Kalmar

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2024-08-31
Upplysning om tjänsten

Magnus Svahn

010-3584689
Upplysning om tjänsten

Cathrine Johansson, Fysioterapeuterna

010-3584027

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30