Hoppa till innehåll
Region Kalmar Läns Logotyp
bild för annons Första linjens chef

Första linjens chef

Kalmar länstrafik

Om dig

Vi söker dig med examen från universitet eller högskola, gärna med inriktning socialt arbete eller dokumenterad erfarenhet som chef som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Du ska ha erfarenhet från att arbeta som chef eller ledare. Det är meriterande om du arbetat med planering av schema. 

Du är trygg och tydlig i ditt ledarskap och har förmågan att engagera och leda i att nå gemensamma mål. Du värdesätter samarbete högt och är skicklig på att skapa effektiva team och att utveckla människor.

Som person är du lösningsorienterad och engagerad i din roll. Du tycker om att arbeta strukturerat och systematiskt, har förmågan att göra kloka avvägningar och är stabil när prioriteringar krävs. Resultat är för dig lika viktigt som relationer. Du har god kommunikationsförmåga i både tal och skrift.

Region Kalmar läns värdegrund är: öppet, engagerat och kunnigt, och vi förväntar oss att ditt ledarskap speglar dessa värderingar. Som chef kommer du att kombinera rollerna som ledare, strateg och chef och aktivt bidrar till det pågående, och fortsatta, utvecklingsarbetet som är en del av hela vår organisation. Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet.

I rekryteringen arbetar vi med ett löpande urval och det innebär att vi kan komma att kontakta dig innan ansökningstiden gått ut.

Din framtida arbetsplats

Du erbjuds ett variationsrikt och stimulerande arbete som första linjens chef inom Kalmar länstrafik. Här arbetar våra medarbetare med kundtjänst och trafikledning inom basenhet Serviceresor. Vi är organiserade med ett delat ledarskap utifrån basenhetens storlek, vilket innebär att ni tillsammans ansvarar för planering, ledning och utveckling av verksamheten.

Löpande förbättringsarbete gällande rutiner, arbetsprocesser och grupputveckling är en viktig del i arbetet liksom dagliga uppgifter som att säkerställa bemanning. Därutöver, att i samarbete med förvaltningens övriga chefer, utveckla former för gemensamma strukturer. Vi eftersträvar ett coachande förhållningssätt.

Kalmar länstrafik är en del av Region Kalmar län och ansvarar för kollektivtrafiken i Kalmar län. Vi som arbetar på Kalmar länstrafik jobbar för att underlätta vardagen för Kalmar läns invånare och besökare. Vårt ansvar innefattar busstrafik, tågtrafik, sjukresor, färdtjänst, skolresor samt skärgårdstrafik. Trafiken bedrivs tillsammans med upphandlade företag som kör och underhåller fordonen som trafikerar kollektivtrafiken. Vi som jobbar på Kalmar länstrafik är därmed dem som bland annat trafikleder, planerar, och administrerar kollektivtrafiken. Huvudkontoret är placerat i Högsby och det finns kontor i Kalmar och Oskarshamn.

Region Kalmar län ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi är över 7 000 medarbetare som alla jobbar tillsammans för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Hos oss får du många förmåner och ett av Sveriges bästa kollektivavtal. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete – varje dag.

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Region Kalmar län erbjuder alla medarbetare en anställning på 100%. Om du arbetar deltid men önskar arbeta heltid kan utökning av tjänst erbjudas vid annan arbetsplats.

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Om tjänsten

Referensnummer:

2024/440

Placering/enhet:

Kalmar länstrafik

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100%

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2024-08-04
Upplysning om tjänsten

Sabina Basic, basenhetschef

010-2121133
Upplysning om tjänsten

Pernilla de Vries, HR-chef

010-2121110
Upplysning om tjänsten

Annica Jörgensen, Vision

072-9775612

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30