Första linjens chef

Kalmar länstrafik

Vi erbjuder

ett variationsrikt och stimulerande arbete som första linjens chef på basenhet Produktion. Här arbetar våra medarbetare med kundtjänst och trafikledning inom Kalmar länstrafik. 

Vi är idag organiserade med ett delat ledarskap utifrån basenhetens storlek, vilket innebär att du och din kollega tillsammans med basenhetschef ansvarar för planering, ledning och utveckling av verksamheten.

Löpande förbättringsarbete gällande rutiner, arbetsprocesser och grupputveckling är en del av det dagliga arbetet liksom att säkerställa bemanning. Därutöver att i samarbete med förvaltningens övriga chefer utveckla former för gemensamma strukturer. Vi eftersträvar ett coachande förhållningssätt.

Vi söker

dig som har en relevant eftergymnasial utbildning och dokumenterad erfarenhet. Som person är du lösningsorienterad, drivande, tydlig samt har en förmåga att skapa ett arbetsklimat där engagemang och utveckling genomsyrar verksamheten. Vidare skapar du goda relationer och har lätt för att samarbeta med andra. 

Erfarenhet av systematiskt förbättringsarbete inom såväl process som grupputveckling är meriterande.

Vår arbetsplats

På Kalmar länstrafik arbetar ungefär 100 medarbetare. På basenhet Produktion arbetar drygt hälften av dessa. Det finns tre första linjens chefer inom basenheten mellan vilka ansvaret är fördelat.

Kalmar länstrafik är en del av Region Kalmar län och ansvarar för kollektivtrafiken i Kalmar län. Vårt ansvar innefattar stads- och landsbygdsbussar, Kustpilen, Öresundståg, Krösatåg och serviceresor i länet.
Tillsammans med Region Kalmar läns 7 000 medarbetare verkar vi för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Om tjänsten

Referensnummer:

2020/728

Placering/enhet:

Kalmar länstrafik

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2020-11-26

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Upplysning om tjänsten

Ellinor Adler, Basenhetschef

010-212 11 40
Upplysning om tjänsten

Pernilla de Vries, HR-chef

072-465 82 24

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30