Hoppa till innehåll
Region Kalmar Läns Logotyp

Fastighetsingenjör VVS

Regionservice

Vi erbjuder

En spännande tjänst som fastighetsingenjör VVS till dig som vill fortsätta din karriär inom fastighet ur beställarperspektivet. I tjänsten som fastighetsingenjör ingår uppdrag som beställarombud där du representerar Region Kalmar län och bevakar våra intressen. Du verkar även som kvalitetsorgan i projektform och bistår med specialistkompetens för att säkerställa kvalitet i slutprodukten. Du är en del av en ingenjörsgrupp som tillsammans hjälper varandra i det dagliga arbetet.

Du kommer att arbeta i både stora och små projekt där du verkar själv samt i större projektorganisationer. Du kommer även att vara ett stöd och en kontaktväg mellan drift och projekt för att skapa förutsättningar och helhetsperspektiv så ett en säker drift uppfylls. Du kommer att arbeta övergripande mot våra olika avdelningar och ge stöd utifrån din specialitet.

Vi söker

Du har en för tjänsten lämplig utbildning, eller erfarenhet som av arbetsgivaren bedöms likvärdig. Du har även arbetslivserfarenhet inom fastighet som av arbetsgivaren anses relevant. Vi ser gärna att du har kunskap och erfarenhet från liknande arbetsuppgifter i offentlig sektor. Arbetet kan medföra resor i tjänsten och B-körkort är därmed ett krav.

Som person har du god samarbetsförmåga, är analytisk men har också förmågan att lyfta dig och verka som projektledare inom din disciplin. För att lyckas tjänsten behöver du god kommunikativ förmåga och sinne för att planera, organisera och prioritera på ett effektivt sätt. Du har ett helhetsperspektiv och är initiativtagande. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Tjänsten kan komma att säkerhetsprövas.

Urval för tjänsten sker löpande, så tveka inte att skicka din ansökan så snart du kan. 

Vår arbetsplats

Regionfastigheters uppgift är att vara en strategisk fastighetsägare som på ett rationellt och effektivt sätt tillhandahåller ändamålsenliga lokaler för Region Kalmar läns olika verksamheter, samt att förvalta egendomen på ett sätt som bevarar värdet över tid. I detta ingår fastighetsdrift, underhåll och tekniskt verksamhetsanknutna tjänster.

Vi arbetar med ny-, om- och tillbyggnadsprojekt och ansvarar för byggprocessens alla faser. Fastighetsbeståndet omfattar cirka 200 byggnader med en total yta om cirka ca 400 000 kvadratmeter. För oss är arbetsglädje och trivsel viktigt – vi strävar efter att bli den bästa arbetsplatsen!

Vi är en del av Regionservice, som är 500 medarbetare med specialkompetens inom flera olika yrkesområden. Tillsammans ansvarar, utför och utvecklar vi servicetjänster för Region Kalmar läns verksamheter.

Region Kalmar län ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling.

Vi är över 7 000 medarbetare som alla jobbar tillsammans för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Hos oss får du många förmåner och ett av Sveriges bästa kollektivavtal. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete – varje dag.

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Region Kalmar län erbjuder alla medarbetare en anställning på 100%. Om du arbetar deltid men önskar arbeta heltid kan utökning av tjänst erbjudas vid annan arbetsplats.

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Om tjänsten

Referensnummer:

2024/22

Placering/enhet:

Regionservice

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100 %

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2024-04-30
Upplysning om tjänsten

Johnny Östman, 1a linjens chef

0480-84435

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30