Hoppa till innehåll
Region Kalmar Läns Logotyp

Ekonomiassistent

Kalmar länstrafik

Om dig

Vi söker dig som vill arbeta med ekonomiadministration och övrig administration. Du har gymnasial, eller högre, utbildning med inriktning ekonomi och/eller administration. Arbetslivserfarenhet inom ekonomi är meriterande, men även erfarenhet inom administration är relevant för tjänsten.

Du har goda IT-kunskaper och behärskar Excel, Word och Powerpoint, och har lätt för att lära dig olika IT-system.

Som person trivs du med att arbeta i grupp, men kan även arbeta självständigt. Struktur och ordning och reda är också självklart för dig. Vi vill att du är engagerad och vill lära dig mer, och ser att du har ett intresse av utveckling. För att lyckas i tjänsten är det viktigt att du är noggrann och har en hög serviceförmåga.

Din framtida arbetsplats

Vi söker nu en ekonomiadministratör på ett vikariat om cirka 10 veckor, fr o m början av juni.

Som ekonomiadministratör på Kalmar länstrafik erbjuder vi dig ett omväxlande och utvecklande arbete i en spännande miljö och bransch som är under förändring.

Du är en del av Kalmar länstrafiks ekonomifunktion, och du har kontakter med andra avdelningar inom länstrafiken, men också inom övriga Region Kalmar län. Hos oss är Tillsammans ett viktigt ledord.

Några av arbetsuppgifterna som du kommer att hantera är: arbete med kontroll, rapportuttag och registrering i något eller några av IT-produktionssystem, diarie- och posthantering, underlag för fakturering/ bokföring/redovisning, administrativa uppgifter och att vara ett stöd i kundtjänst vid behov. 

Placering är på något av våra kontor i Kalmar, Högsby, eller Oskarshamn. Under vissa perioder med låg bemanning behöver du vara på vårt huvudkontor i Högsby varje dag, under någon eller några veckor i sträck. 

Kalmar länstrafik är en del av Region Kalmar län och ansvarar för kollektivtrafiken i Kalmar län. Vi som arbetar på Kalmar länstrafik jobbar för att underlätta vardagen för Kalmar läns invånare och besökare. Vårt ansvar innefattar busstrafik, tågtrafik, sjukresor, färdtjänst, skolresor samt skärgårdstrafik. Trafiken bedrivs tillsammans med upphandlade företag som kör och underhåller fordonen som trafikerar kollektivtrafiken. Vi som jobbar på Kalmar länstrafik är därmed dem som bland annat trafikleder, planerar, och administrerar kollektivtrafiken. Huvudkontoret är placerat i Högsby och det finns kontor i Kalmar och Oskarshamn.

Region Kalmar län ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi är över 7 000 medarbetare som alla jobbar tillsammans för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Hos oss får du många förmåner och ett av Sveriges bästa kollektivavtal. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete – varje dag.

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Region Kalmar län erbjuder alla medarbetare en anställning på 100%. Om du arbetar deltid men önskar arbeta heltid kan utökning av tjänst erbjudas vid annan arbetsplats.

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Om tjänsten

Referensnummer:

2024/223

Placering/enhet:

Kalmar länstrafik

Anställningsform:

Visstidsanställning (kortare än 3 månader)

Anställningstid:

Tidsbegränsad

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100%

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2024-04-07
Upplysning om tjänsten

Jan Hägersand

010-2121111
Upplysning om tjänsten

Frida Bergvall

010-2121046
Upplysning om tjänsten

Viktorija Zuperkaite, Vision

viktorija.zuperkaite@regionkalmar.se

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30