Hoppa till innehåll
Region Kalmar Läns Logotyp

Ekonomiassistent

Regionservice

Vi erbjuder

dig ett varierande arbete inom Regionfastigheters verksamhet där du kommer samverka med flera yrkeskategorier och verka i olika skeden inom bygg- och förvaltningsprocessen. Som ekonomiassistent hos oss kommer du vara ett stöd för basenheten i ekonomiska frågor. I dina arbetsuppgifter ingår bland annat löpande redovisning, kontering, anläggningsregister, intern kontroll samt administration och uppföljning i fastighetssystemet. Ditt arbete kommer ske i nära samarbete med basenhetens ekonom men med en bred kontaktyta över hela regionservice.

Vi söker

dig som har ekonomiutbildning på eftergymnasial nivå, som exempelvis yrkeshögskola eller några års universitetsstudier, alternativt annan erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig.

Som person är du ansvarsfull och har lätt för att strukturera ditt arbete på ett effektivt sätt. Du är självgående och serviceinriktad, vilket visar sig i form av vilja och förmåga att hjälpa andra. I mötet med andra människor är du lugn, uppmärksam och tillmötesgående. Du är noggrann i utförandet av ditt arbete och vill leverera med kvalitet utifrån verksamhetens uppsatta mål. 

Vår arbetsplats

Regionfastigheter finns i Kalmar, Oskarshamn och Västervik. Vår uppgift är att vara en strategisk fastighetsägare som på ett rationellt och effektivt sätt tillhandahåller ändamålsenliga lokaler för Region Kalmar läns olika verksamheter, samt att förvalta egendomen på ett sätt som bevarar värdet över tid. I detta ingår fastighetsdrift, underhåll och tekniskt verksamhetsanknutna tjänster.

Vi arbetar med ny-, om- och tillbyggnadsprojekt och ansvarar för byggprocessens alla faser.  Fastighetsbeståndet omfattar cirka 200 byggnader med en total yta om cirka ca 400 000 kvadratmeter.

Vi är en del av Regionservice, som är 500 medarbetare med specialkompetens inom flera olika yrkesområden. Tillsammans ansvarar, utför och utvecklar vi servicetjänster för Region Kalmar läns verksamheter.

Region Kalmar län ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling.

Vi är över 7 000 medarbetare som alla jobbar tillsammans för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Hos oss får du många förmåner och ett av Sveriges bästa kollektivavtal. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete – varje dag.

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Region Kalmar län erbjuder alla medarbetare en anställning på 100%. Om du arbetar deltid men önskar arbeta heltid kan utökning av tjänst erbjudas vid annan arbetsplats.

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Om tjänsten

Referensnummer:

2024/35

Placering/enhet:

Regionservice

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100%

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2024-03-03
Upplysning om tjänsten

Johnny Östman

0480-84435

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30