Hoppa till innehåll
Region Kalmar Läns Logotyp

Driftingenjör VS

Regionservice

I tjänsten som driftingenjör erbjuds du ett brett arbetsfält med arbetsuppgifter inom både drift och service. Arbetet är flexibelt men med ett stort ansvar för att både självständigt och tillsammans med dina kollegor utveckla, leda och planera arbetet inom framförallt VS och ventilation. Du kommer även delta i och leda driftrelaterade projekt inom ditt kunskapsområde. I uppdraget ingår att sträva efter optimal funktion, säkerhet och driftsekonomi inom fastighetsdriftens verksamhetsområde. Efter en introduktionstid ingår beredskapsarbete i tjänsten med en inställelsetid på max 45 minuter.

Hos oss får du möjlighet att utvecklas i din profession med hjälp av kunniga kollegor samt interna och externa utbildningar. För oss är arbetsglädje och trivsel viktigt – vi strävar efter att bli den bästa arbetsplatsen!

Tjänsten kan komma att säkerhetsprövas.

Om dig

Vi söker dig som är universitets-/högskoleutbildad ingenjör inom drift eller VVS. Alternativt har du annan utbildning och erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. För tjänsten krävs några års erfarenhet från liknande arbete, gärna inom en större verksamhet. Vi väger även in eventuell kunskap inom medicinska gaser i vår bedömning av din ansökan. Våra fastigheter innehåller teknik och säkerhet som i hög grad är digitaliserad, god IT-vana och erfarenhet av arbete i styrsystem är därför av vikt för tjänsten. B-körkort är ett krav.

I ditt arbete har du ett professionellt förhållningssätt - du är serviceinriktad, lyhörd och strukturerad. Du har god samarbetsförmåga, ett genuint intresse för teknik och tycker om möten med människor. Du är också kvalitetsmedveten, självständig och har förmågan att lägga upp ditt arbete på ett effektivt sätt.

Vi jobbar med löpande urval, så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag.

Din framtida arbetsplats

Hos oss arbetar du dagtid, måndag till fredag med flexibel arbetstid och placeringen är på Västerviks sjukhus. På enheten är vi idag 12 tekniker och 4 ingenjörer som tillsammans arbetar med den dagliga driften av våra fastigheter i Västervik och Vimmerby kommun.

Tillsammans med Regionfastigheters övriga enheter är vårt övergripande uppdrag att vara en strategisk fastighetsägare som tillhandahåller ändamålsenliga lokaler för Region Kalmar läns olika verksamheter, samt att förvalta egendomen på ett sätt som bevarar värdet över tid. I detta ingår bland annat fastighetsdrift, underhåll och tekniskt verksamhetsanknutna tjänster. Vi arbetar med ny-, om- och tillbyggnadsprojekt och ansvarar för byggprocessens alla faser. Fastighetsbeståndet omfattar cirka 200 byggnader med en total yta om cirka ca 400 000 kvadratmeter.

Vi är en del av Regionservice, som är 500 medarbetare med specialkompetens inom flera olika yrkesområden. Tillsammans ansvarar, utför och utvecklar vi servicetjänster för Region Kalmar läns verksamheter.

Region Kalmar län ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi är över 7 000 medarbetare som alla jobbar tillsammans för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Hos oss får du många förmåner och ett av Sveriges bästa kollektivavtal. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete – varje dag.

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Region Kalmar län erbjuder alla medarbetare en anställning på 100%. Om du arbetar deltid men önskar arbeta heltid kan utökning av tjänst erbjudas vid annan arbetsplats.

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Om tjänsten

Referensnummer:

2024/287

Placering/enhet:

Regionservice

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100%

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2024-04-21
Upplysning om tjänsten

Jonas Lindgren

010-3586677

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30