Hoppa till innehåll
Region Kalmar Läns Logotyp

Driftingenjör el

Regionservice

Nu erbjuds du möjligheten att söka ett stimulerande arbete inom fastighetsdriften på Västerviks sjukhus! Hos oss får du bredd och variation i arbetsuppgifter som sträcker sig över både drift och service. Tillsammans med kollegor och chef kommer du att utveckla, leda och planera arbetet inom bland annat el- och belysningsinstallationer, ställverk och reservkraft. Målet i ditt uppdrag är att uppnå optimal funktion, säkerhet och driftsekonomi inom fastighetsdriftens verksamhetsområde. Vår satsning på nya tekniska lösningar ger dig möjlighet att växa och utvecklas i din roll. I tjänsten ingår även att vara ett stöd till dina kollegor i Oskarshamn. Efter en introduktionstid ingår beredskapsarbete i tjänsten, med en inställelsetid på max 45 minuter.

Tjänsten kan komma att säkerhetsprövas.

Om dig

Du är universitets-/högskoleutbildad elingenjör eller har annan utbildning och arbetslivserfarenhet som vi bedömer likvärdig. Du har erfarenhet från liknande arbete, gärna vid en större verksamhet. Vi väger även in eventuell utbildning som Auktoriserad elinstallatör (AL) i vår bedömning av din ansökan. Våra fastigheter innehåller teknik och säkerhet som i hög grad är digitaliserad, god IT- och styrsystemskompetens är därför av vikt för tjänsten. B-körkort är ett krav.

I ditt arbete har du ett professionellt förhållningssätt - du är serviceinriktad, lyhörd och strukturerad. Du har god samarbetsförmåga, ett genuint intresse för teknik och tycker om möten med människor. Du är också kvalitetsmedveten, självständig och har förmågan att lägga upp ditt arbete på ett effektivt sätt.

Din framtida arbetsplats

I Västervik är vi idag 12 tekniker och 4 ingenjörer som tillsammans arbetar med den dagliga driften av våra fastigheter i Västervik och Vimmerby kommun. För oss är arbetsglädje och trivsel viktigt – vi strävar efter att bli den bästa arbetsplatsen!

Tillsammans med Regionfastigheters övriga enheter är vårt övergripande uppdrag att vara en strategisk fastighetsägare som tillhandahåller ändamålsenliga lokaler för Region Kalmar läns olika verksamheter, samt att förvalta egendomen på ett sätt som bevarar värdet över tid. I detta ingår bland annat fastighetsdrift, underhåll och tekniskt verksamhetsanknutna tjänster. Vi arbetar med ny-, om- och tillbyggnadsprojekt och ansvarar för byggprocessens alla faser. Fastighetsbeståndet omfattar cirka 200 byggnader med en total yta om cirka ca 400 000 kvadratmeter.

Vi är en del av Regionservice, som är 500 medarbetare med specialkompetens inom flera olika yrkesområden. Tillsammans ansvarar, utför och utvecklar vi servicetjänster för Region Kalmar läns verksamheter.

Region Kalmar län ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi är över 7 000 medarbetare som alla jobbar tillsammans för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Hos oss får du många förmåner och ett av Sveriges bästa kollektivavtal. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete – varje dag.

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Region Kalmar län erbjuder alla medarbetare en anställning på 100%. Om du arbetar deltid men önskar arbeta heltid kan utökning av tjänst erbjudas vid annan arbetsplats.

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Om tjänsten

Referensnummer:

2024/230

Placering/enhet:

Regionservice

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100%

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2024-04-07
Upplysning om tjänsten

Fredrik Kasterman

010-3582110

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30