Hoppa till innehåll
Region Kalmar Läns Logotyp

Distriktssköterska till Borgholms hälsocentral

Primärvårdsförvaltningen

Vi erbjuder

Vi erbjuder dig ett spännande och omväxlande arbete som distriktssköterska i en härlig arbetsgrupp på Borgholms hälsocentral. Som distriktssköterska på Borgholms hälsocentral ingår inte TeleQ i ditt dagliga arbete då alla patienter ringer direkt till sin läkare. Allt arbete sker i direktkontakt med dina och ditt teams patienter, på DSK-mottagningar samt i vår lättakutmottagning. Vi arbetar tvärprofessionellt och teambaserat. 

Vi bedriver ett ständigt utvecklings/förbättringsarbete och som medarbetare är du med och påverkar ditt arbete och din arbetssituation. Detta sker bl.a. i dagliga teamträffar, veckomöten i yrkesgruppen, arbetsplatsträffar och utvecklingsdagar. Dessutom startar varje dag med ett kort gemensamt möte för hela hälsocentralen.

Vi söker

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning till distriktssköterska eller annan för hälsocentralen relevant specialistkunskap. Du trivs med att ge god service till både kollegor och patienter samt känner dig bekväm i kontakt med patienter. Som person är du nyfiken, tycker om att lära dig nya saker och bidrar till god stämning på hälsocentralen. Du är flexibel, prestigelös och kan rycka in där det behövs. Vidare har du god samarbetsförmåga samtidigt som du har förmåga att arbeta självständigt och driva ditt arbete framåt. Erfarenhet av arbete inom primärvård är önskvärd, och journalsystemet Cosmic är meriterande.

Vi lägger stor vikt vid bemötande och ansvarstagande då samarbete över yrkeskategorierna är en självklarhet för oss. Rekrytering, intervjuer och urval sker löpande.   

Vår arbetsplats

Vi är en hälsocentral i framkant som driver utvecklingsarbete i grupper där varje personalkategori finns representerad. Vi är ledande vad gäller utvecklingen av framtidens primärvård och samarbetet mellan kommun och region. Om du inte redan vet allt om hur vi jobbar uppmanar vi dig att söka på Borgholmsmodellen och Hemsjukhuset på internet. 

På Borgholms hälsocentral och även på vår filial i Löttorp finns alla ålderskategorier representerade, vilket gör att både erfarenhet och ny kunskap tas till vara. Vi är en arbetsgrupp som har roligt på arbetet med patienten i fokus och på omvårdnad. Vi samarbetar med kommun, ambulans och länssjukhus vad gäller vårt Hemsjukhus med syfte att skapa trygghet i hemmet för både äldre och svårt sjuka.

Välkommen med din ansökan!

Vi är en del av Primärvårdsförvaltningen, som erbjuder hälso- och sjukvård till hela Kalmar län. Vi finns både i större städer och på mindre orter. Med allmänmedicin som vår utgångspunkt ser vi människan i ett helhetsperspektiv och arbetar för att främja hälsa i alla möten.
Primärvårdsförvaltningen är en del av Region Kalmar län. Tillsammans är vi 7 000 medarbetare som jobbar för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.


Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Region Kalmar län erbjuder alla medarbetare en anställning på 100%. Om du arbetar deltid men önskar arbeta heltid kan utökning av tjänst erbjudas vid annan arbetsplats.

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Om tjänsten

Referensnummer:

2024/12

Placering/enhet:

Primärvårdsförvaltningen

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100%

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2024-02-29
Upplysning om tjänsten

Björn Englund, Verksamhetschef

0485-15104
Upplysning om tjänsten

Maria Sundin, Vårdförbundet

0485-15127

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30