Hoppa till innehåll
Region Kalmar Läns Logotyp

Dietist

Oskarshamns sjukhus

Trivs du med att att arbeta brett och tycker det är roligt och utmanande med variation i arbetet? På vår dietistmottagning får du ett flexibelt jobb där du arbetar mot både slutenvård och öppenvård. Du kommer framför allt att jobba med inriktning mot vuxna patienter men du behöver också vara flexibel om behov uppstår i andra delar av verksamheten. I tjänsten utför du även nutritionsutredningar, behandlingar och uppföljningar. I vårt team arbetar vi tillsammans och du får ett tätt samarbete med dina dietistkollegor men även övriga yrkeskategorier. Arbetsområden fördelas inom gruppen efter kompetens och intresseområde. Denna tjänst är förlagd på dagtid helgfria vardagar.

Om dig

Vi söker dig som tycker att det är roligt och intressant med variation i ditt uppdrag som legitimerad dietist. Som person känner du igen dig i att du är självständig, ser möjligheter med förändringar samt har en god samarbetsförmåga. Du har god förmåga att fatta egna beslut och att prioritera bland dina arbetsuppgifter. Du har goda kunskaper i svenska språket både i tal och skrift. Har du arbetat som dietist inom liknande verksamhet är det meriterande men vi lägger också stor vikt vid personlig lämplighet. Till denna tjänst tillämpas löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. 

Vi är nyfikna på dig - varmt välkommen med din ansökan till oss!

Din framtida arbetsplats

Samrehab är en trevlig och trygg arbetsplats där vi utför ett bra och meningsfullt arbete. Här samarbetar vi, tar gemensamt och individuellt ansvar och det finns en bred kompetens i arbetsgruppen. Vi använder oss av digitala arbetssätt som en naturlig del i vardagen samt tar medarbetarnas idéer tillvara och nya arbetssätt vågar provas. Arbetsgruppen på Oskarshamns sjukhus består av dietister, fysioterapeuter, arbetsterapeuter, kuratorer, undersköterskor och medicinska sekreterare där vi värderar allas olika kompetenser högt. 

Vi är en del av Oskarshamns sjukhus, som är ett litet sjukhus med snabba beslutsvägar och nära kontakter mellan enheterna. Våra medarbetares ständiga utvecklingsarbete gör att vi når goda resultat i flera olika nationella mätningar, bland annat har vi utsetts till Sveriges bästa mindre sjukhus flera gånger de senaste åren. Sjukhuset ligger nära Oskarshamns centrum och skärgård.
Sjukhuset är en del av Region Kalmar län. Tillsammans jobbar vi och våra 7 000 kollegor för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.


Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Region Kalmar län erbjuder alla medarbetare en anställning på 100%. Om du arbetar deltid men önskar arbeta heltid kan utökning av tjänst erbjudas vid annan arbetsplats.

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Om tjänsten

Referensnummer:

2024/254

Placering/enhet:

Oskarshamns sjukhus

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100%

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2024-04-30
Upplysning om tjänsten

Helen Lilja

010-3578944
Upplysning om tjänsten

Catherine Rindstig, Naturvetarna

010-35782590

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30